Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Club Saint barcian 13
anders Tactiek barcian
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
38.4 gemiddelde waardering 56.2
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
matig Verdedigen formidabel


7e minuut.
Lapeyre kopt de bal weg. Kubinszki probeert de bal met de borst te controleren. Kobel onderschept slim de pass. Kobel geeft de bal voor. Güneştepe springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Malleshi met een sublieme pass. Güneştepe rent richting de bal. Golda verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kompała geeft een lange en hoge pass. Schrijvers heeft problemen om de bal te vangen. Malleshi is nu in balbezit. Malleshi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wollner geeft een lange en hoge pass. Kobel rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kobel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Güneştepe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Szutkowski is nu in balbezit. Szutkowski passt de bal met de wreef. Lapeyre onderschept slim de pass. Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer haalt uit met een fantastische trap. Butcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Wollner geeft een lange en hoge pass. Vannuten kopt de bal weg. Daar is Özdinçer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapeyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapeyre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 74%, barcian 13 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Club Saint - barcian 13 0:0

49e minuut.
Lapeyre geeft een hoge lob. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Golda begaat een overtreding. Golda krijgt een gele kaart. Güneştepe raakt geblesseerd tijdens het duel. Lapeyre komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Jarosiński rent richting de bal. Jarosiński met een sublieme pass. Malleshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malleshi draait met de bal, schiet en ... Feihu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lapeyre verovert de bal door een tackle van achteren. Lapeyre passt de bal zonder na te denken. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Feihu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Golda rent richting de bal. Malleshi onderschept slim de pass. Malleshi schiet op doel. Feihu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kobel met een sublieme pass. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Feihu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - barcian 13 0:1

83e minuut.
Klungelig pakt Schrijvers de bal. Cordier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jarosiński. Jarosiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 72%, barcian 13 28%.
F.C. Club Saint - barcian 13 0:1