Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Antwerp.FC SC Lokeren - Temse
352 Tactiek terugtrekkeuh
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55 gemiddelde waardering 53.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Inworp. Keresztúri met een snelle inworp. Francioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Francioso geeft de bal voor. Pisanelli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wilson is nu in balbezit. Wilson met een sublieme pass. Martin probeert naar een medespeler te passen. Grillo heeft problemen om de bal te vangen. Grillo haalt uit met een fantastische trap. Məhərəmli bokst de bal weg.

8e minuut.
Grillo onderschept slim de pass. Francioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo verovert de bal door een tackle van achteren. Grillo schiet op doel. Məhərəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - SC Lokeren - Temse 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Bodnár de bal. Bodnár passt de bal met de wreef. Grillo rent richting de bal. Grillo haalt uit met een fantastische trap. Məhərəmli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - SC Lokeren - Temse 0:2

18e minuut.
Məhərəmli speelt de bal door. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza passt de bal in één keer door. Acevedo geeft een hoge lob. Pisanelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tüfekçi geeft de bal voor. Vizcarra is nu in balbezit. Grillo onderschept slim de pass. Grillo draait met de bal, schiet en ... Məhərəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - SC Lokeren - Temse 0:3

25e minuut.
Carranza rent richting de bal. Tüfekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tüfekçi passt de bal met de wreef. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
de Cordeiro probeert naar een medespeler te passen. Keresztúri bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztúri geeft de bal voor. Klungelig pakt Carranza de bal. Carranza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Uyterhoeven trapt de bal weg. de Cordeiro kopt de bal weg. Keresztúri bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztúri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Riganò, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson probeert naar een medespeler te passen. Grillo is nu in balbezit. Grillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - SC Lokeren - Temse 0:4

38e minuut.
Grillo verovert de bal door een tackle van achteren. Martin is nu in balbezit. Grillo is nu in balbezit. Grillo draait met de bal, schiet en ... Məhərəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - SC Lokeren - Temse 0:5

41e minuut.
Riganò probeert naar een medespeler te passen. Carranza is nu in balbezit. Tüfekçi onderschept slim de pass. Tüfekçi geeft een hoge lob. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - SC Lokeren - Temse 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Antwerp.FC 62%, SC Lokeren - Temse 38%.
R. Antwerp.FC - SC Lokeren - Temse 0:6

55e minuut.
Francioso probeert naar een medespeler te passen. Bodnár probeert naar een medespeler te passen. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo haalt uit met een fantastische trap. Məhərəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - SC Lokeren - Temse 0:7

61e minuut.
Bodnár passt de bal zonder na te denken. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo is nu in balbezit. Grillo draait met de bal, schiet en ... Məhərəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - SC Lokeren - Temse 0:8

65e minuut.
Bodnár verovert de bal door een tackle van achteren. Bodnár passt de bal zonder na te denken. Martin rent richting de bal. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitri speelt de bal door. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo verovert de bal door een tackle van achteren. Grillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - SC Lokeren - Temse 0:9

78e minuut.
Pisanelli rent richting de bal. Pisanelli passt de bal met de wreef. Vandepitte verovert de bal door een tackle van achteren. Carranza is nu in balbezit. Carranza schiet op doel. Uyterhoeven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Acevedo passt de bal in één keer door. Daar is Riganò, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riganò geeft een hoge lob. Carranza rent richting de bal. Carranza draait met de bal, schiet en ... Uyterhoeven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pisanelli is nu in balbezit. Pisanelli draait met de bal, schiet en ... Uyterhoeven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kupaymañ de bal. Pisanelli is nu in balbezit. Pisanelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - SC Lokeren - Temse 1:9

87e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo passt de bal met de wreef. Grillo is nu in balbezit. Grillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Antwerp.FC 49%, SC Lokeren - Temse 51%.
R. Antwerp.FC - SC Lokeren - Temse 1:9