Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voor t`Hoeksken FC Ajoin
smooth Tactiek Tacktiek
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 33.6
goed Schieten matig
solide Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Saat met een sublieme pass. Chettle heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Balint zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Balint moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Balint schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Lambert heeft problemen om de bal te vangen. Lambert onderschept slim de pass. Bercea is nu in balbezit. Bercea geeft een hoge lob. Dobiáš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Saat probeert naar een medespeler te passen. Despagne met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chettle neemt de hoekschop. Van Hove maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - FC Ajoin 1:0

28e minuut.
Galata met een sublieme pass. Saat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saat passt de bal zonder na te denken. Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Seghers bereikt de bal nog maar net als eerste. Regghe verovert de bal door een tackle van achteren. Regghe passt de bal zonder na te denken. Van Hove rent richting de bal. Van Hove haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Seghers verovert de bal door een tackle van achteren. Gysbrecht onderschept slim de pass. Gysbrecht geeft de bal voor. Van Hove is nu in balbezit. Van Hove draait met de bal, schiet en ... Van Walleghem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voor t`Hoeksken 28%, FC Ajoin 72%.
FC Voor t`Hoeksken - FC Ajoin 1:0

48e minuut.
Saat speelt de bal door. Klungelig pakt Van Hove de bal. Van Hove passt de bal zonder na te denken. Dobiáš is nu in balbezit. Dobiáš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vervoort onderschept slim de pass. Bercea verovert de bal door een tackle van achteren. Bercea speelt de bal door. De Croo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Croo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wessner met een harde bal richting middenveld. Dupré rent richting de bal. Gysbrecht tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gysbrecht krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Saat speelt de bal door. Daar is Chettle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chettle probeert naar een medespeler te passen. Van Hove is nu in balbezit. Van Hove haalt uit met een fantastische trap. Van Walleghem bokst de bal weg.

71e minuut.
Chettle is nu in balbezit. Chettle passt de bal met de wreef. Saat speelt de bal door. Dobiáš is nu in balbezit. Dobiáš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Despagne speelt de bal door. Bracke geeft de bal voor. Gysbrecht kopt de bal weg. Dobiáš is nu in balbezit. Dobiáš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chettle is nu in balbezit. Chettle geeft de bal voor. Dupré heeft problemen om de bal te vangen. Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - FC Ajoin 2:0

87e minuut.
Saat passt de bal met de wreef. Dobiáš is nu in balbezit. Chamorro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobiáš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Hove legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - FC Ajoin 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voor t`Hoeksken 23%, FC Ajoin 77%.
FC Voor t`Hoeksken - FC Ajoin 3:0