Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hbt aalst Thor Waterschei
3_5_2_a Tactiek 4-4-2 Dynamic
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 54.6
very good Schieten excellent
very good Passen good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
van Hout geeft de bal voor. Wysopal geeft een hoge lob. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers verovert de bal door een tackle van achteren. Caspers schiet op doel. Kadłubowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sárközy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Troonen de bal. Troonen passt de bal in één keer door. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ... Beerten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Sonet met een sublieme pass. Van de Paar rent richting de bal. Van de Paar speelt de bal door. Troonen rent richting de bal. Troonen draait met de bal, schiet en ... Beerten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ... Wysopal probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Thor Waterschei 0:1

20e minuut.
Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysopal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ślusarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Troonen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Beerten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Thor Waterschei 0:2

28e minuut.
Dindar geeft de bal voor. Solito kopt de bal weg. Depinois rent richting de bal. Goor onderschept slim de pass. Goor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ślusarczyk passt de bal met de wreef. Wysopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen verovert de bal door een tackle van achteren. Troonen haalt uit met een fantastische trap. Beerten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Thor Waterschei 0:3

32e minuut.
Caspers verovert de bal door een tackle van achteren. Caspers passt de bal met de wreef. Gavelda met een sublieme pass. Goor rent richting de bal. Goor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Depinois probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caspers is nu in balbezit. Sonet is nu in balbezit. Caspers verovert de bal door een tackle van achteren. Caspers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Thor Waterschei 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 44%, Thor Waterschei 56%.
hbt aalst - Thor Waterschei 1:3

60e minuut.
Goor is nu in balbezit. Goor passt de bal met de wreef. Sonet rent richting de bal. Caspers verovert de bal door een tackle van achteren. Caspers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Inworp. Duffie komt het veld opgelopen. Sosnowiec komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Foket verovert de bal door een tackle van achteren. Foket speelt de bal door. Caspers rent richting de bal. Caspers haalt uit met een fantastische trap. Sosnowiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gavelda bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavelda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen rent richting de bal. Klungelig pakt Troonen de bal. Troonen schiet op doel. Beerten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Thor Waterschei 1:4

73e minuut.
Van de Paar geeft de bal voor. Lloret is nu in balbezit. Ślusarczyk onderschept slim de pass. Ślusarczyk schiet op doel. Beerten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Thor Waterschei 1:5

75e minuut.
Ślusarczyk is nu in balbezit. Neag speelt de bal door. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap. Beerten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Thor Waterschei 1:6

76e minuut.
Onwuachi komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sosnowiec speelt de bal door. Lloret kopt de bal weg. Duffie kan de bal niet met de borst controleren. Caspers is nu in balbezit. Caspers geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 42%, Thor Waterschei 58%.
hbt aalst - Thor Waterschei 1:6