Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hogerop vinkt Jaat Jaat Kiekendraat
4 4 2 Tactiek Dirtycheater
55% Balbezit 45%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 53.2
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Menschaert passt de bal in één keer door. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts met een sublieme pass. Daar is Pfenniger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ołówek kopt de bal weg. Clemente speelt de bal door. Pfenniger rent richting de bal. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts schiet op doel. Costache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pfenniger heeft problemen om de bal te vangen. Costache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Saulnesis speelt de bal door. Ochucki rent richting de bal. Ochucki passt de bal zonder na te denken. Carrera is nu in balbezit. Carrera schiet op doel. Marasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ołówek rent richting de bal. Pfenniger onderschept slim de pass. Pfenniger speelt de bal door. Menschaert rent richting de bal. Menschaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert is nu in balbezit. Bəndəliyev onderschept slim de pass. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... Costache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Costache met een harde bal richting middenveld. Budzyński kopt de bal weg. Turski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turski geeft een lange en hoge pass. Menschaert krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ołówek kopt de bal weg. Pszczoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Turski verovert de bal door een tackle van achteren. Turski geeft een lange en hoge pass. Menschaert springt en kopt de bal. Costache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Bəndəliyev geeft de bal voor. Jedliński kopt de bal weg. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente geeft een lange en hoge pass. Menschaert krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hogerop vinkt 59%, Jaat Jaat Kiekendraat 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hogerop vinkt - Jaat Jaat Kiekendraat 0:0

51e minuut.
Saulnesis passt de bal in één keer door. Netopil probeert naar een medespeler te passen. Turski rent richting de bal. Turski geeft de bal voor. Menschaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Saulnesis probeert de bal met de borst te controleren. Clemente is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saulnesis. Saulnesis krijgt een gele kaart. Clemente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Budzyński met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Clemente speelt de bal door. Turski rent richting de bal. Turski probeert naar een medespeler te passen. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hogerop vinkt 64%, Jaat Jaat Kiekendraat 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hogerop vinkt - Jaat Jaat Kiekendraat 0:0