Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaat Jaat Kiekendraat hogerop vinkt
pulled pork Tactiek 4 4 2
44% Balbezit 56%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 53.7
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Pszczoła is nu in balbezit. Pszczoła passt de bal met de wreef. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Klungelig pakt Menschaert de bal. Menschaert geeft een lange en hoge pass. Ołówek onderschept slim de pass. Ploaie geeft de bal voor. Pfenniger maakt een snoekduik en kopt de bal. Costache bokst de bal weg.

6e minuut.
Daar is Menschaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogaerts is nu in balbezit. Sarcos verovert de bal door een tackle van achteren. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert geeft een hoge lob. Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Clemente met de inworp. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts geeft de bal voor. Pfenniger springt en kopt de bal. Paal!

15e minuut.
Ołówek geeft de bal voor. Inworp. Ploaie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clemente geeft een lange en hoge pass. Menschaert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pfenniger rent richting de bal. Paal!

16e minuut.
Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts passt de bal zonder na te denken. Ołówek heeft problemen om de bal te vangen. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ołówek. Pfenniger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Budzyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pfenniger krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Ołówek de bal onder controle te krijgen. Costache werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - hogerop vinkt 1:0

26e minuut.
Bəndəliyev geeft de bal voor. Minak kopt de bal weg. Ploaie rent richting de bal. Ploaie geeft de bal voor. Menschaert krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ołówek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ploaie met een snelle inworp. Clemente rent richting de bal. Clemente geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts geeft de bal voor. Ołówek heeft problemen om de bal te vangen. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kajsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bogaerts is nu in balbezit. Sarcos verovert de bal door een tackle van achteren. Sarcos geeft de bal voor. Carrero springt en kopt de bal. Marasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Daar is Sarcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarcos speelt de bal door. Clemente speelt de bal door. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Netopil geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ploaie met de inworp. Bogaerts geeft de bal voor. Pfenniger krijgt zijn hoofd ertegen. Costache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 36%, hogerop vinkt 64%.
Jaat Jaat Kiekendraat - hogerop vinkt 1:0

50e minuut.
Clemente is nu in balbezit. Clemente met een sublieme pass. Menschaert rent richting de bal. Menschaert draait met de bal, schiet en ... Costache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - hogerop vinkt 2:0

60e minuut.
Latoń passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zitouni de bal. Zitouni geeft een lange en hoge pass. Carrero rent richting de bal. Carrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - hogerop vinkt 2:1

64e minuut.
Latoń probeert de bal met de borst te controleren. Kajsson onderschept slim de pass. Kajsson passt de bal zonder na te denken. Clemente geeft een hoge lob. Pfenniger krijgt zijn hoofd ertegen. Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
May geeft een hoge lob. Netopil rent richting de bal. Netopil geeft de bal voor. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ploaie met de inworp. Bogaerts geeft een lange en hoge pass. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - hogerop vinkt 3:1

89e minuut.
Kajsson geeft een hoge lob. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Clemente neemt de hoekschop. Menschaert krijgt zijn hoofd ertegen. Ołówek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - hogerop vinkt 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 40%, hogerop vinkt 60%.
Jaat Jaat Kiekendraat - hogerop vinkt 4:1