Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Herstal tipo ouw mannen
Normal Tactiek 442
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 27
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 44.9
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Inworp. Balatoni met de inworp. Tektaban rent richting de bal. Tektaban geeft de bal voor. Öztoprak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - tipo ouw mannen 0:1

3e minuut.
Verbrughe rent richting de bal. Paysosov onderschept slim de pass. Met opzet legt Albrechts zijn tegenspeler op de grond. Albrechts krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Turkalp geeft een hoge lob. Floor heeft problemen om de bal te vangen. André rent richting de bal. Bintas onderschept slim de pass. Bintas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - tipo ouw mannen 0:2

13e minuut.
Soetaers onderschept slim de pass. Soetaers speelt de bal door. Albrechts is nu in balbezit. Öztoprak is nu in balbezit. Öztoprak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Turkalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans rent richting de bal. Turkalp onderschept slim de pass. Turkalp geeft een lange en hoge pass. Öztoprak springt en kopt de bal. Tollebeek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ciapulewicz passt de bal in één keer door. Paysosov rent richting de bal. Paysosov passt de bal zonder na te denken. Daar is Öztoprak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztoprak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Michels is nu in balbezit. Michels geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tektaban de bal onder controle te krijgen. Ciapulewicz rent richting de bal. Ciapulewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Öztoprak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztoprak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - tipo ouw mannen 0:3

25e minuut.
Paysosov heeft problemen om de bal te vangen. Laureyns maakt een afschuwelijke overtreding. Paysosov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erceg met een snel genomen vrije trap. Öztoprak krijgt zijn hoofd ertegen. Bintas rent richting de bal. Bintas draait met de bal, schiet en ... Tollebeek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - tipo ouw mannen 0:4

29e minuut.
Turkalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkalp passt de bal in één keer door. Öztoprak is nu in balbezit. Öztoprak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - tipo ouw mannen 0:5

30e minuut.
Van de Meulen met een sublieme pass. Verbeke is nu in balbezit. Öztoprak begaat een overtreding. Verbeke wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Albrechts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bintas is nu in balbezit. André tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bintas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Turkalp neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Albrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkalp onderschept slim de pass. Turkalp met een sublieme pass. Öztoprak rent richting de bal. Öztoprak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tollebeek trapt de bal weg. Tektaban is nu in balbezit. Tektaban speelt de bal door. Daar is Öztoprak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztoprak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - tipo ouw mannen 0:6

36e minuut.
Tektaban speelt de bal door. Bintas is nu in balbezit. Bintas speelt de bal door. Öztoprak rent richting de bal. Öztoprak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ciapulewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Öztoprak de bal. Albrechts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albrechts krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Öztoprak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turkalp komt bij de bal en schiet. Tollebeek bokst de bal weg. Bintas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - tipo ouw mannen 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Herstal 90%, tipo ouw mannen 10%.
Fc Herstal - tipo ouw mannen 0:7

47e minuut.
Turkalp rent richting de bal. Turkalp geeft een lange en hoge pass. André rent richting de bal. Bintas onderschept slim de pass. Bintas haalt uit met een fantastische trap. Tollebeek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Paysosov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laureyns. Paysosov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erceg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bintas kan de bal niet met de borst controleren. Floor begaat een overtreding. Bintas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Turkalp neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Verbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkalp onderschept slim de pass. Turkalp passt de bal in één keer door. Öztoprak is nu in balbezit. Öztoprak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Öztoprak rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Turkalp is nu in balbezit. Turkalp passt de bal met de wreef. Daar is Öztoprak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztoprak draait met de bal, schiet en ... Tollebeek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - tipo ouw mannen 0:8

63e minuut.
Van de Meulen met een sublieme pass. Verbeke heeft problemen om de bal te vangen. Öztoprak verovert de bal door een tackle van achteren. Öztoprak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - tipo ouw mannen 0:9

65e minuut.
Laureyns is nu in balbezit. Öztoprak verovert de bal door een tackle van achteren. Turkalp is nu in balbezit. Öztoprak rent richting de bal. Öztoprak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - tipo ouw mannen 0:10

70e minuut.
André kopt de bal weg. Klungelig pakt Öztoprak de bal. Bintas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintas draait met de bal, schiet en ... Tollebeek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - tipo ouw mannen 0:11

72e minuut.
Laureyns geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erceg met een snelle inworp. Paysosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paysosov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Turkalp met een sublieme pass. Öztoprak heeft problemen om de bal te vangen. Öztoprak probeert naar een medespeler te passen. Turkalp rent richting de bal. Turkalp speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Qualira kopt de bal weg. Klungelig pakt Laureyns de bal. Paysosov met een sublieme pass. Öztoprak is nu in balbezit. Öztoprak geeft de bal voor. Tollebeek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Tektaban geeft een lange en hoge pass. Öztoprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztoprak met een sublieme pass. Turkalp rent richting de bal. Turkalp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. André kopt de bal weg. Turkalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkalp passt de bal met de wreef. Bintas rent richting de bal. Bintas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Herstal 80%, tipo ouw mannen 20%.
Fc Herstal - tipo ouw mannen 0:11