Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaat Jaat Kiekendraat hbt aalst
Dirtycheater Tactiek 3_5_2_a
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 62.6
solide Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Koźluk speelt de bal door. Foket is nu in balbezit. Foket passt de bal in één keer door. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel. Marasco bokst de bal weg. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - hbt aalst 0:1

6e minuut.
Gavelda probeert naar een medespeler te passen. van Hoye is nu in balbezit. Minak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minak krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Neag maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Caspers kopt de bal weg. Daar is Minak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye draait met de bal, schiet en ... Marasco bokst de bal weg.

18e minuut.
Pfenniger kopt de bal weg. Menschaert heeft problemen om de bal te vangen. Wysopal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wysopal krijgt een gele kaart. Menschaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Turski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente geeft de bal voor. Menschaert springt en kopt de bal. Płuciennik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jaat Jaat Kiekendraat - hbt aalst 1:1

21e minuut.
Wysopal speelt de bal door. Gavelda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavelda geeft een lange en hoge pass. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - hbt aalst 1:2

23e minuut.
Turski probeert naar een medespeler te passen. Menschaert rent richting de bal. Neag begaat een overtreding. Neag krijgt een gele kaart. Menschaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Budzyński met een snel genomen vrije trap. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Płuciennik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jaat Jaat Kiekendraat - hbt aalst 2:2

24e minuut.
Gavelda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavelda geeft de bal voor. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye schiet op doel. Marasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Neag kopt de bal weg. Caspers is nu in balbezit. Kozma rent richting de bal. Caspers verovert de bal door een tackle van achteren. Caspers geeft de bal voor. Marasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caspers is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Neag heeft problemen om de bal te vangen. Neag passt de bal met de wreef. Caspers rent richting de bal. Caspers draait met de bal, schiet en ... Marasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - hbt aalst 2:3

44e minuut.
Daar is Neag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neag met een sublieme pass. Klungelig pakt Gavelda de bal. Gavelda geeft de bal voor. Caspers springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 59%, hbt aalst 41%.
Jaat Jaat Kiekendraat - hbt aalst 2:3

54e minuut.
Neag speelt de bal door. Solito rent richting de bal. Solito passt de bal in één keer door. Gavelda rent richting de bal. Gavelda geeft een lange en hoge pass. Marasco bokst de bal weg. van Hoye rent richting de bal. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - hbt aalst 2:4

69e minuut.
Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts passt de bal met de wreef. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente geeft de bal voor. Menschaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Koźluk probeert naar een medespeler te passen. Clemente is nu in balbezit. Clemente passt de bal zonder na te denken. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wysopal is nu in balbezit. Wysopal geeft een lange en hoge pass. Budzyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Lloret de bal. Clemente geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wysopal geeft een hoge lob. Gavelda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocks schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cocks krijgt een gele kaart. Gavelda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Caspers zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van Hoye krijgt zijn hoofd ertegen. Marasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - hbt aalst 2:5

81e minuut.
van Hoye schiet op doel. Minak probeert de bal aan de voet te houden. Neag kopt de bal weg. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - hbt aalst 2:6

89e minuut.
Solito rent richting de bal. Kozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito onderschept slim de pass. Solito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - hbt aalst 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 66%, hbt aalst 34%.
Jaat Jaat Kiekendraat - hbt aalst 2:7