Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hbt aalst Jaat Jaat Kiekendraat
3_5_2_a Tactiek pulled pork
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
56.2 gemiddelde waardering 53.9
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


11e minuut.
Pfenniger is nu in balbezit. Lloret verovert de bal door een tackle van achteren. Menschaert verovert de bal door een tackle van achteren. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Budzyński is nu in balbezit. Budzyński geeft de bal voor. Menschaert is nu in balbezit. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Jaat Jaat Kiekendraat 0:1

22e minuut.
Ploaie met een snelle inworp. Clemente rent richting de bal. Clemente passt de bal met de wreef. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap. Polders verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bogaerts probeert naar een medespeler te passen. Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński geeft een hoge lob. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Solito is nu in balbezit. Budzyński onderschept slim de pass. Ploaie met een sublieme pass. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wysopal controleert de bal met de borst. Menschaert is nu in balbezit. Póvoas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Póvoas krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Clemente kopt de bal weg. Bogaerts met een sublieme pass. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... Polders probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Jaat Jaat Kiekendraat 0:2

40e minuut.
Bogaerts kopt de bal weg. Póvoas is nu in balbezit. Póvoas geeft een hoge lob. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers haalt uit met een fantastische trap. Marasco bokst de bal weg.

42e minuut.
Gavelda rent richting de bal. Cocks onderschept slim de pass. Cocks geeft een lange en hoge pass. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Polders bokst de bal weg. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lloret onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Jaat Jaat Kiekendraat 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 52%, Jaat Jaat Kiekendraat 48%.
hbt aalst - Jaat Jaat Kiekendraat 0:3

80e minuut.
Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag is nu in balbezit. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Jaat Jaat Kiekendraat 0:4

84e minuut.
Kajsson is nu in balbezit. Caspers verovert de bal door een tackle van achteren. Caspers passt de bal zonder na te denken. Foket geeft een lange en hoge pass. Marasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito verovert de bal door een tackle van achteren. Solito passt de bal in één keer door. Caspers is nu in balbezit. Caspers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 53%, Jaat Jaat Kiekendraat 47%.
hbt aalst - Jaat Jaat Kiekendraat 0:4