Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Waterschei hogerop vinkt
4-4-2 Dynamic Tactiek 4 4 2
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 53.9
formidable Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Troonen speelt de bal door. Ślusarczyk rent richting de bal. Troonen rent richting de bal. Troonen haalt uit met een fantastische trap. Costache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - hogerop vinkt 1:0

7e minuut.
Francken is nu in balbezit. Francken passt de bal zonder na te denken. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ... Costache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - hogerop vinkt 2:0

11e minuut.
Depinois geeft een hoge lob. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk passt de bal met de wreef. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap. Costache bokst de bal weg. Troonen rent richting de bal. Troonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - hogerop vinkt 3:0

14e minuut.
Ochucki geeft een lange en hoge pass. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń passt de bal in één keer door. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sosnowiec trapt de bal weg. Francken is nu in balbezit. Francken passt de bal in één keer door. Daar is Ślusarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - hogerop vinkt 4:0

17e minuut.
Troonen kopt de bal weg. Ślusarczyk is nu in balbezit. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap. Bəndəliyev probeert de bal aan de voet te houden. Troonen rent richting de bal. Troonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Pszczoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy onderschept slim de pass. Sárközy passt de bal met de wreef. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kebak verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - hogerop vinkt 5:0

22e minuut.
Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitouni rent richting de bal. Francken tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Francken krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Doeltrap. Sosnowiec trapt de bal weg. Francken kopt de bal weg. Troonen rent richting de bal. Troonen schiet op doel. Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zitouni probeert naar een medespeler te passen. Van de Paar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pszczoła. Pszczoła krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bəndəliyev kopt de bal weg. Sárközy heeft problemen om de bal te vangen. Pszczoła is nu in balbezit. Pszczoła geeft een hoge lob. Carrero geeft de bal voor. Sosnowiec bokst de bal weg. Daar is Dindar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dindar geeft een hoge lob. Troonen kopt de bal weg. Ołówek kan de bal niet met de borst controleren. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap. Costache bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - hogerop vinkt 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 48%, hogerop vinkt 52%.
Thor Waterschei - hogerop vinkt 6:0

50e minuut.
Latoń is nu in balbezit. Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar geeft de bal voor. Francken maakt een snoekduik en kopt de bal. Costache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - hogerop vinkt 7:0

54e minuut.
van Hout probeert naar een medespeler te passen. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen passt de bal zonder na te denken. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel. Costache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Doeltrap. Duffie komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ślusarczyk kopt de bal weg. Troonen heeft problemen om de bal te vangen. Bəndəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen onderschept slim de pass. Troonen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Pszczoła probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ochucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochucki met een sublieme pass. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero draait met de bal, schiet en ... Sosnowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - hogerop vinkt 7:1

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onwuachi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 45%, hogerop vinkt 55%.
Thor Waterschei - hogerop vinkt 7:1