Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tipo ouw mannen Fc Ndw
442 Tactiek Drievierdrie
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 38
very good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen adequate


12e minuut.
Baszczyński kopt de bal weg. Vati rent richting de bal. Esparza is nu in balbezit. Esparza draait met de bal, schiet en ... Ligota probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Fc Ndw 0:1

31e minuut.
Bolognesi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vati de bal. Erceg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Erceg krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Walderhaug geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paysosov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öztoprak rent richting de bal. Öztoprak haalt uit met een fantastische trap. Kupnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paysosov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öztoprak geeft een lange en hoge pass. Tektaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 38%, Fc Ndw 62%.
tipo ouw mannen - Fc Ndw 0:1

54e minuut.
Tektaban rent richting de bal. Tektaban geeft een hoge lob. Bocão kopt de bal weg. Öztoprak kan de bal niet met de borst controleren. Öztoprak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Esparza rent richting de bal. Bíró rent richting de bal. Bíró speelt de bal door. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Fc Ndw 0:2

81e minuut.
Qualira speelt de bal door. Klungelig pakt Paysosov de bal. Corona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corona krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Tektaban heeft problemen om de bal te vangen. Bintas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintas geeft een lange en hoge pass. Öztoprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztoprak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 32%, Fc Ndw 68%.
tipo ouw mannen - Fc Ndw 0:2