Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ndw tipo ouw mannen
Drievierdrie Tactiek 442 wim
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 51.1
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi geeft een hoge lob. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ... Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Esparza is nu in balbezit. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Baszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Baszczyński haalt uit met een fantastische trap. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - tipo ouw mannen 1:0

20e minuut.
Torgyán is nu in balbezit. Torgyán passt de bal zonder na te denken. Haferkamp rent richting de bal. Haferkamp met een sublieme pass. Esparza is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baszczyński zal de hoekschop nemen. Ciapulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Haferkamp rent richting de bal. Haferkamp passt de bal zonder na te denken. Esparza rent richting de bal. Esparza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - tipo ouw mannen 2:0

33e minuut.
Vujačić speelt de bal door. Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Haferkamp begaat een overtreding. Zielony raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zielony kan niet meer verder spelen. Öztoprak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ndw 48%, tipo ouw mannen 52%.
Fc Ndw - tipo ouw mannen 2:0

63e minuut.
Öztoprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan onderschept slim de pass. Matanguihan passt de bal met de wreef. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi geeft een lange en hoge pass. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - tipo ouw mannen 3:0

84e minuut.
Ciapulewicz rent richting de bal. Ciapulewicz geeft de bal voor. Matanguihan heeft problemen om de bal te vangen. Lisek rent richting de bal. Lisek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati passt de bal zonder na te denken. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - tipo ouw mannen 4:0

90e minuut.
Tektaban raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ndw 58%, tipo ouw mannen 42%.
Fc Ndw - tipo ouw mannen 4:0