Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Herstal Boca Juniors1975
Normal Tactiek nico
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 37.2
poor Schieten solid
weak Passen adequate
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Floor rent richting de bal. Podgorean verovert de bal door een tackle van achteren. Podgorean speelt de bal door. Fernández is nu in balbezit. Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Boca Juniors1975 0:1

4e minuut.
Van de Meulen probeert naar een medespeler te passen. Soetaers is nu in balbezit. Met opzet legt Buleto zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Buleto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Buleto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Čordarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón probeert naar een medespeler te passen. Podgorean rent richting de bal. Podgorean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Boca Juniors1975 0:2

18e minuut.
Čordarov kopt de bal weg. Almirón geeft een lange en hoge pass. André heeft problemen om de bal te vangen. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Floor bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández rent richting de bal. Fernández draait met de bal, schiet en ... De Boeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Boca Juniors1975 0:3

22e minuut.
Almirón geeft een hoge lob. Fernández kopt de bal weg. André heeft problemen om de bal te vangen. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean schiet op doel. De Boeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Laureyns geeft de bal voor. Pádua rent richting de bal. Pádua geeft een hoge lob. Fernández rent richting de bal. Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Boca Juniors1975 0:4

29e minuut.
Lionelli kopt de bal weg. Almirón heeft problemen om de bal te vangen. Almirón geeft een hoge lob. Daar is Podgorean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podgorean draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Fernández de bal. Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Boca Juniors1975 0:5

30e minuut.
Fernández onderschept slim de pass. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya geeft een lange en hoge pass. Podgorean rent richting de bal. Podgorean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Podgorean rent richting de bal. Podgorean schiet op doel. André verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Boca Juniors1975 0:6

36e minuut.
Daar is Laureyns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández onderschept slim de pass. Fernández passt de bal met de wreef. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Boca Juniors1975 0:7

43e minuut.
Laureyns rent richting de bal. Podgorean verovert de bal door een tackle van achteren. Podgorean met een sublieme pass. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Herstal 68%, Boca Juniors1975 32%.
Fc Herstal - Boca Juniors1975 0:7

47e minuut.
Floor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fernández met een snelle inworp. Almirón rent richting de bal. Almirón geeft een hoge lob. De Boeck bokst de bal weg. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Boca Juniors1975 0:8

47e minuut.
Van de Meulen is nu in balbezit. Podgorean is nu in balbezit. Van de Meulen begaat een overtreding. Podgorean roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Podgorean kan niet meer verder spelen. Târşitu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Almirón kopt de bal weg. Daar is Târşitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández is nu in balbezit. Fernández draait met de bal, schiet en ... De Boeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Boca Juniors1975 0:9

56e minuut.
Daar is De Decker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Ichya rent richting de bal. Hana Ichya passt de bal met de wreef. Fernández is nu in balbezit. Fernández schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Târşitu rent richting de bal. Târşitu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Laureyns de bal. Fernández rent richting de bal. Fernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De Boeck trapt de bal weg. Almirón kopt de bal weg. Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Târşitu rent richting de bal. Târşitu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Kermans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Târşitu is nu in balbezit. Târşitu passt de bal in één keer door. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Verbrughe rent richting de bal. Hana Ichya verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Ichya geeft de bal voor. Târşitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Târşitu schiet op doel. De Boeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Boca Juniors1975 0:10

78e minuut.
De Boeck speelt de bal door. Fernández rent richting de bal. Laureyns rent richting de bal. Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Herstal 73%, Boca Juniors1975 27%.
Fc Herstal - Boca Juniors1975 0:10