Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca Juniors1975 Fc Herstal
nico Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 21.5
zeer goed Schieten slecht
matig Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Ichya met de inworp. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón geeft de bal voor. Podgorean maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zelenay met een sublieme pass. Podgorean is nu in balbezit. Buleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleto haalt uit met een fantastische trap. De Boeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors1975 - Fc Herstal 1:0

8e minuut.
Čordarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almirón is nu in balbezit. Almirón met een sublieme pass. Podgorean rent richting de bal. Podgorean draait met de bal, schiet en ... Paal! Buleto rent richting de bal. Buleto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya met een sublieme pass. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean draait met de bal, schiet en ... De Boeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors1975 - Fc Herstal 2:0

26e minuut.
Inworp. Čordarov met een snelle inworp. Almirón probeert naar een medespeler te passen. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Čordarov is nu in balbezit. Čordarov passt de bal met de wreef. Daar is Albrechts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podgorean rent richting de bal. Podgorean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors1975 - Fc Herstal 3:0

37e minuut.
Doeltrap. Floor trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Ichya met de inworp. Almirón speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors1975 - Fc Herstal 4:0

40e minuut.
Verbeke heeft problemen om de bal te vangen. Almirón probeert naar een medespeler te passen. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández rent richting de bal. Fernández schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors1975 42%, Fc Herstal 58%.
Boca Juniors1975 - Fc Herstal 4:0

52e minuut.
Daar is Albrechts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Ichya is nu in balbezit. Hana Ichya met een sublieme pass. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Albrechts passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Verbeke de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čordarov. Čordarov krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Klungelig pakt Podgorean de bal. Podgorean speelt de bal door. Buleto rent richting de bal. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Koçoğlu met de inworp. Almirón is nu in balbezit. Almirón passt de bal in één keer door. Podgorean rent richting de bal. Podgorean draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Čordarov onderschept slim de pass. Čordarov speelt de bal door. Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Almirón is nu in balbezit. Almirón geeft een hoge lob. Daar is Floor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández is nu in balbezit. Fernández schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Hana Ichya geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Almirón de bal. Almirón probeert naar een medespeler te passen. Buleto rent richting de bal. Buleto met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Floor met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Ichya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almirón geeft de bal voor. Podgorean maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Podgorean rent richting de bal. Podgorean passt de bal met de wreef. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández draait met de bal, schiet en ... Floor probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors1975 42%, Fc Herstal 58%.
Boca Juniors1975 - Fc Herstal 4:0