Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hbt aalst hogerop vinkt
3_5_2_a Tactiek 4 4 2
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Neag met een sublieme pass. Solito rent richting de bal. Solito passt de bal met de wreef. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Costache met een sublieme pass. Neag probeert naar een medespeler te passen. Foket met een sublieme pass. Caspers rent richting de bal. Caspers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Costache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koźluk zal de hoekschop nemen. Caspers geeft een lange en hoge pass. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Koźluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźluk passt de bal zonder na te denken. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - hogerop vinkt 1:0

17e minuut.
Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers passt de bal met de wreef. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. Costache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - hogerop vinkt 2:0

17e minuut.
Sarcos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Čičin-Šain komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Koźluk geeft de bal voor. Bəndəliyev geeft een hoge lob. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński schiet op doel. Płuciennik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Foket kopt de bal weg. Caspers rent richting de bal. Caspers speelt de bal door. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye schiet op doel. Costache bokst de bal weg.

21e minuut.
Koźluk met een snelle inworp. Caspers is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Čičin-Šain ... Strafschop! Caspers raakt geblesseerd tijdens het duel. Solito neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Koźluk met de inworp. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers geeft een lange en hoge pass. van Hoye springt en kopt de bal. Costache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - hogerop vinkt 3:0

24e minuut.
Neag passt de bal met de wreef. Foket rent richting de bal. Foket speelt de bal door. Caspers rent richting de bal. Caspers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - hogerop vinkt 4:0

25e minuut.
Caspers passt de bal met de wreef. Koźluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźluk speelt de bal door. Daar is van Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Caspers passt de bal met de wreef. Bəndəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəndəliyev geeft een hoge lob. Jedliński heeft problemen om de bal te vangen. Jedliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Foket speelt de bal door. Solito speelt de bal door. Foket geeft een lange en hoge pass. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye schiet op doel. Costache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 27%, hogerop vinkt 73%.
hbt aalst - hogerop vinkt 4:0

47e minuut.
Costache trapt de bal weg. Pszczoła kopt de bal weg. Klungelig pakt Carrera de bal. Carrera schiet op doel. Płuciennik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - hogerop vinkt 4:1

50e minuut.
Bəndəliyev geeft een lange en hoge pass. Carrera kopt de bal weg. Daar is Pszczoła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pszczoła geeft een lange en hoge pass. Jedliński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bəndəliyev speelt de bal door. Foket met een sublieme pass. Caspers is nu in balbezit. Caspers haalt uit met een fantastische trap. Costache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - hogerop vinkt 5:1

58e minuut.
Klungelig pakt Carrera de bal. Caspers verovert de bal door een tackle van achteren. Caspers passt de bal met de wreef. van Hoye heeft problemen om de bal te vangen. van Hoye draait met de bal, schiet en ... Costache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Daar is Pszczoła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pszczoła passt de bal zonder na te denken. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Neag rent richting de bal. Neag passt de bal met de wreef. Gavelda probeert naar een medespeler te passen. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
van Hoye geeft een lange en hoge pass. Daar is Dahmane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caspers rent richting de bal. Caspers draait met de bal, schiet en ... Costache probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gavelda geeft de bal voor. Klungelig pakt Ołówek de bal. Caspers probeert naar een medespeler te passen. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. Costache bokst de bal weg.

72e minuut.
Daar is Čičin-Šain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drozdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdík passt de bal zonder na te denken. Póvoas geeft een lange en hoge pass. van Hoye springt en kopt de bal. Costache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Lloret passt de bal zonder na te denken. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers verovert de bal door een tackle van achteren. Caspers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Caspers geeft een hoge lob. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołówek probeert de bal met de borst te controleren. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - hogerop vinkt 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 31%, hogerop vinkt 69%.
hbt aalst - hogerop vinkt 6:1