Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hogerop vinkt hbt aalst
4 4 2 Tactiek 3_5_2_a
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 52.4
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
Carrero met een sublieme pass. Jedliński rent richting de bal. Goor begaat een overtreding. Goor krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Foket probeert naar een medespeler te passen. Neag met een sublieme pass. Caspers rent richting de bal. Caspers haalt uit met een fantastische trap. Costache werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Póvoas rent richting de bal. Póvoas geeft de bal voor. Foket kopt de bal weg. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - hbt aalst 0:1

11e minuut.
Victoor met een sublieme pass. Costache probeert naar een medespeler te passen. Pszczoła kopt de bal weg. Carrero is nu in balbezit. Carrero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dahmane passt de bal zonder na te denken. Foket bereikt de bal nog maar net als eerste. Foket passt de bal zonder na te denken. Goor is nu in balbezit. Goor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Netopil met de inworp. Kebak is nu in balbezit. Kebak geeft een hoge lob. Pszczoła is nu in balbezit. Pszczoła geeft de bal voor. Beerten bokst de bal weg.

34e minuut.
Wysopal rent richting de bal. Wysopal geeft de bal voor. Inworp. Netopil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kebak geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Ołówek speelt de bal door. Victoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Victoor passt de bal met de wreef. Caspers is nu in balbezit. Caspers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hogerop vinkt 61%, hbt aalst 39%.
hogerop vinkt - hbt aalst 0:1

48e minuut.
Gavelda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitouni onderschept slim de pass. Zitouni geeft de bal voor. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński geeft de bal voor. Beerten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Goor kopt de bal weg. Pszczoła heeft problemen om de bal te vangen. Pszczoła probeert naar een medespeler te passen. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gavelda met een sublieme pass. Goor rent richting de bal. Dahmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor onderschept slim de pass. Goor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Póvoas met een sublieme pass. Goor is nu in balbezit. Goor passt de bal in één keer door. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Costache trapt de bal weg van het doel. Latoń is nu in balbezit. Póvoas onderschept slim de pass. Póvoas passt de bal in één keer door. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers onderschept slim de pass. Foket bereikt de bal nog maar net als eerste. Foket haalt uit met een fantastische trap. Caspers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caspers is nu in balbezit. Caspers schiet op doel. Costache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - hbt aalst 0:2

80e minuut.
Netopil rent richting de bal. Netopil met een sublieme pass. Kebak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebak geeft een hoge lob. Jedliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczoła probeert naar een medespeler te passen. Solito met een sublieme pass. Goor is nu in balbezit. Goor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lloret geeft de bal voor. Inworp. Netopil met een snelle inworp. Kebak is nu in balbezit. Kebak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - hbt aalst 1:2

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Beerten niet meer kan verder spelen. Polders komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hogerop vinkt 58%, hbt aalst 42%.
hogerop vinkt - hbt aalst 1:2