Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca Juniors1975 tipo ouw mannen
nico Tactiek 442
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 46.3
goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen goed


36e minuut.
Hana Ichya rent richting de bal. Tektaban onderschept slim de pass. Tektaban passt de bal in één keer door. Bintas is nu in balbezit. Bintas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pádua kopt de bal weg. Tektaban is nu in balbezit. Pádua is nu in balbezit. Bintas verovert de bal door een tackle van achteren. Bintas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Târşitu controleert de bal met de borst. Ciapulewicz rent richting de bal. Târşitu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Târşitu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors1975 61%, tipo ouw mannen 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boca Juniors1975 - tipo ouw mannen 0:0

56e minuut.
Čordarov met een sublieme pass. Qualira is nu in balbezit. Qualira geeft de bal voor. Fernández is nu in balbezit. Fernández draait met de bal, schiet en ... Ligota bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Turkalp geeft een hoge lob. Lemonds probeert naar een medespeler te passen. Turkalp kopt de bal weg. Öztoprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztoprak haalt uit met een fantastische trap. Lemonds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors1975 - tipo ouw mannen 0:1

65e minuut.
Hana Ichya geeft een hoge lob. Qualira probeert de bal aan de voet te houden. Włodarczyk is nu in balbezit. Włodarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boca Juniors1975 - tipo ouw mannen 1:1

71e minuut.
Hana Ichya onderschept slim de pass. Hana Ichya met een sublieme pass. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández schiet op doel. Ligota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Paysosov speelt de bal door. Szulik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čordarov. Čordarov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors1975 58%, tipo ouw mannen 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boca Juniors1975 - tipo ouw mannen 1:1