Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tipo ouw mannen Boca Juniors1975
442 wim Tactiek nico
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
51.8 gemiddelde waardering 44.2
zeer goed Schieten solide
goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Zielony onderschept slim de pass. Zielony geeft een lange en hoge pass. Lisek rent richting de bal. Lisek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Buleto is nu in balbezit. Podgorean is nu in balbezit. Buleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Lisek kopt de bal weg. Zielony rent richting de bal. Zielony passt de bal met de wreef. Vujačić rent richting de bal. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. Lemonds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 32%, Boca Juniors1975 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tipo ouw mannen - Boca Juniors1975 0:0

47e minuut.
Lionelli geeft een hoge lob. Zielony probeert de bal aan de voet te houden. Barka is nu in balbezit. Hana Ichya verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Ichya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Hana Ichya passt de bal zonder na te denken. Turkalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkalp geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Vujačić geeft de bal voor. Öztoprak kopt de bal weg. Pádua is nu in balbezit. Zielony verovert de bal door een tackle van achteren. Zielony haalt uit met een fantastische trap. Lemonds bokst de bal weg.

64e minuut.
Doeltrap. Lemonds trapt de bal weg van het doel. Lokh is nu in balbezit. Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielony schiet op doel. Lemonds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Koçoğlu geeft de bal voor. Inworp. Vujačić met de inworp. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz geeft een hoge lob. Lemonds bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lokh met een snelle inworp. Pádua speelt de bal door. Lokh is nu in balbezit. Lokh geeft de bal voor. Lisek krijgt zijn hoofd ertegen. Lemonds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zielony is nu in balbezit. Zielony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Boca Juniors1975 1:0

84e minuut.
Buleto kopt de bal weg. Klungelig pakt Öztoprak de bal. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 35%, Boca Juniors1975 65%.
tipo ouw mannen - Boca Juniors1975 1:0