Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Herstal Fc Ndw
Normal Tactiek Drievierdrie
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 44.1
poor Schieten good
average Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Arias Cardona met een sublieme pass. Gaszyński speelt de bal door. Esparza rent richting de bal. Klungelig pakt Baszczyński de bal. Baszczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bocão verovert de bal door een tackle van achteren. Bocão met een sublieme pass. Esparza rent richting de bal. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap. De Boeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bocão onderschept slim de pass. Bocão geeft een hoge lob. Klungelig pakt André de bal. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Fc Ndw 0:1

13e minuut.
Yurukov passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Vati de bal onder controle te krijgen. Esparza rent richting de bal. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel. Paal!

13e minuut.
De Boeck trapt de bal weg van het doel. Yurukov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vati de bal onder controle te krijgen. Vati schiet op doel. André probeert de bal aan de voet te houden. De Boeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Gaszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vati is nu in balbezit. Kermans begaat een overtreding. Kermans krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bajetti geeft een hoge lob. Vati kopt de bal weg. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński haalt uit met een fantastische trap. De Boeck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Fc Ndw 0:2

31e minuut.
Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński probeert naar een medespeler te passen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza is nu in balbezit. Esparza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De Boeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Arias Cardona speelt de bal door. Bocão is nu in balbezit. Bocão passt de bal in één keer door. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński draait met de bal, schiet en ... De Boeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laureyns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albrechts rent richting de bal. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Esparza passt de bal met de wreef. Baszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Baszczyński probeert naar een medespeler te passen. Vati rent richting de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baszczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Esparza de bal. Esparza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Herstal 87%, Fc Ndw 13%.
Fc Herstal - Fc Ndw 0:2

46e minuut.
Gaszyński probeert naar een medespeler te passen. Thonet speelt de bal door. Bocão probeert naar een medespeler te passen. Baszczyński is nu in balbezit. Baszczyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Laureyns kopt de bal weg. Daar is Baszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrechts is nu in balbezit. Baszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Baszczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Verbeke is nu in balbezit. Yurukov onderschept slim de pass. Yurukov geeft een lange en hoge pass. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De Boeck trapt de bal weg. Yurukov heeft problemen om de bal te vangen. Esparza rent richting de bal. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De Boeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bocão verovert de bal door een tackle van achteren. Bocão passt de bal met de wreef. Esparza rent richting de bal. Esparza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Floor de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bocão neemt de hoekschop. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Vati is nu in balbezit. Vati speelt de bal door. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Fc Ndw 0:3

62e minuut.
Laureyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński onderschept slim de pass. Baszczyński met een sublieme pass. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati haalt uit met een fantastische trap. De Boeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati passt de bal met de wreef. De Boeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Vati rent richting de bal. André legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Esparza neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Fc Ndw 0:4

66e minuut.
Baszczyński is nu in balbezit. Esparza is nu in balbezit. Esparza passt de bal met de wreef. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Fc Ndw 0:5

68e minuut.
Esparza is nu in balbezit. Albrechts rent richting de bal. Esparza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albrechts raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Floor geeft een hoge lob. Inworp. Gaszyński met een snelle inworp. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap. De Boeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Fc Ndw 0:6

72e minuut.
Doeltrap. De Boeck met een harde bal richting middenveld. Yurukov kopt de bal weg. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bocão verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bocão de bal. Bocão probeert naar een medespeler te passen. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Albrechts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Fc Ndw 0:7

83e minuut.
Gaszyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Albrechts heeft problemen om de bal te vangen. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De Boeck trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaszyński met een snelle inworp. Esparza probeert de bal met de borst te controleren. Esparza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De Boeck geeft een hoge lob. Inworp. Gaszyński met een snelle inworp. Vati heeft problemen om de bal te vangen. Vati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. André trapt de bal weg. Gaszyński kopt de bal weg. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - Fc Ndw 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Herstal 90%, Fc Ndw 10%.
Fc Herstal - Fc Ndw 0:8