Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hbt aalst Fc Ndw
3_5_2_a Tactiek Drievierdrie
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 48.3
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Klungelig pakt Gaszyński de bal. Gaszyński met een sublieme pass. Vati rent richting de bal. Vati draait met de bal, schiet en ... Beerten probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Inworp. Victoor met een snelle inworp. Foket geeft een hoge lob. Goor maakt een snoekduik en kopt de bal. Kupnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Ndw 1:0

21e minuut.
Arias Cardona rent richting de bal. Arias Cardona passt de bal zonder na te denken. Neag speelt de bal door. Victoor heeft problemen om de bal te vangen. Victoor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Esparza de bal. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza rent richting de bal. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bocão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solito rent richting de bal. Solito passt de bal zonder na te denken. Victoor is nu in balbezit. Victoor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 33%, Fc Ndw 67%.
hbt aalst - Fc Ndw 1:0

46e minuut.
Orama geeft een lange en hoge pass. Póvoas speelt de bal door. Victoor met een sublieme pass. Caspers heeft problemen om de bal te vangen. Caspers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Victoor is nu in balbezit. Victoor geeft een lange en hoge pass. Caspers is nu in balbezit. Caspers geeft een lange en hoge pass. Goor maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Neag kopt de bal weg. Caspers rent richting de bal. Caspers met een sublieme pass. Solito rent richting de bal. Solito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Victoor is nu in balbezit. Victoor passt de bal met de wreef. Foket speelt de bal door. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers schiet op doel. Kupnik bokst de bal weg.

88e minuut.
Daar is Victoor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Victoor geeft de bal voor. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers haalt uit met een fantastische trap. Kupnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Ndw 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 27%, Fc Ndw 73%.
hbt aalst - Fc Ndw 2:0