Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca Juniors1975 Thor Waterschei
nico Tactiek 4-4-2 Dynamic
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
44.8 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten excellent
adequate Passen adequate
solid Verdedigen very good


11e minuut.
Klungelig pakt Nunès de bal. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nunès zijn tegenspeler op de grond. Nunès krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kadłubowski met een harde bal richting middenveld. Francken kopt de bal weg. Klungelig pakt Nunès de bal. Troonen rent richting de bal. Troonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Włodarczyk is nu in balbezit. Pollaris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Włodarczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Almirón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernández springt en kopt de bal. Kadłubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollaris verovert de bal door een tackle van achteren. Pollaris passt de bal met de wreef. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pádua geeft de bal voor. Buleto is nu in balbezit. van Hout begaat een overtreding. van Hout krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ślusarczyk geeft de bal voor. Pollaris kopt de bal weg. Zelenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen schiet op doel. Lemonds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors1975 - Thor Waterschei 0:1

38e minuut.
Pollaris is nu in balbezit. Pollaris geeft een hoge lob. Francken kopt de bal weg. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors1975 60%, Thor Waterschei 40%.
Boca Juniors1975 - Thor Waterschei 0:1

47e minuut.
van Hout probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Francken de bal. Francken speelt de bal door. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Pádua onderschept slim de pass. Francken is nu in balbezit. Pádua legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Francken raakt geblesseerd tijdens het duel. Troonen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lemonds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Koçoğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pollaris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pollaris rent richting de bal. Pollaris passt de bal met de wreef. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen haalt uit met een fantastische trap. Lemonds werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors1975 - Thor Waterschei 0:2

69e minuut.
Lemonds speelt de bal door. Pollaris kan de bal niet met de borst controleren. Almirón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pollaris raakt geblesseerd tijdens het duel. Troonen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Włodarczyk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Van de Paar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Koçoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Dindar komt het veld opgelopen. Butler komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Słoniak kopt de bal weg. Pollaris is nu in balbezit. Pollaris geeft de bal voor. Butler is nu in balbezit. Butler haalt uit met een fantastische trap. Lemonds bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors1975 58%, Thor Waterschei 42%.
Boca Juniors1975 - Thor Waterschei 0:2