Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Waterschei Boca Juniors1975
4-4-2 Dynamic Tactiek nico
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 41.5
formidabel Schieten goed
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


7e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Dindar verovert de bal door een tackle van achteren. Dindar geeft de bal voor. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Podgorean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Francken rent richting de bal. Francken speelt de bal door. Troonen is nu in balbezit. Troonen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
van Hout kopt de bal weg. Koçoğlu rent richting de bal. Ślusarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ślusarczyk krijgt een gele kaart.

18e minuut.
van Hout rent richting de bal. van Hout geeft een hoge lob. Troonen heeft problemen om de bal te vangen. Troonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Boca Juniors1975 1:0

28e minuut.
Sárközy passt de bal met de wreef. Van de Paar probeert naar een medespeler te passen. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Boca Juniors1975 2:0

32e minuut.
Van de Paar rent richting de bal. Van de Paar passt de bal zonder na te denken. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Boca Juniors1975 3:0

35e minuut.
Depinois onderschept slim de pass. Depinois heeft problemen om de bal te vangen. Depinois probeert naar een medespeler te passen. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ... Lemonds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Sárközy verovert de bal door een tackle van achteren. Sárközy met een sublieme pass. Daar is Van de Paar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap. Lemonds bokst de bal weg.

40e minuut.
Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen rent richting de bal. Troonen geeft een hoge lob. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Almirón de bal. Francken is nu in balbezit. Francken speelt de bal door. Troonen rent richting de bal. Troonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 29%, Boca Juniors1975 71%.
Thor Waterschei - Boca Juniors1975 3:0

46e minuut.
Duffie komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelenay verovert de bal door een tackle van achteren. Zelenay passt de bal in één keer door. Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar haalt uit met een fantastische trap. Lemonds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
van Hout passt de bal in één keer door. Francken rent richting de bal. Čordarov is nu in balbezit. Francken verovert de bal door een tackle van achteren. Francken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
van Hout passt de bal in één keer door. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Paar geeft een lange en hoge pass. Troonen springt en kopt de bal. Lemonds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Inworp. Onwuachi komt het veld opgelopen. Kremer komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lemonds met een sublieme pass. Van de Paar kopt de bal weg. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lionelli probeert naar een medespeler te passen. Čordarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken onderschept slim de pass. Francken schiet op doel. Koçoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Lemonds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

89e minuut.
Duffie kopt de bal weg. Van de Paar geeft een hoge lob. Troonen rent richting de bal. van Hout is nu in balbezit. van Hout geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 30%, Boca Juniors1975 70%.
Thor Waterschei - Boca Juniors1975 3:0