Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaat Jaat Kiekendraat tipo ouw mannen
pulled pork Tactiek 442 wim
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 51.7
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapulewicz passt de bal in één keer door. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cocks geeft de bal voor. Chong`an rent richting de bal. Bogaerts onderschept slim de pass. Bogaerts schiet op doel. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - tipo ouw mannen 1:0

11e minuut.
Ciapulewicz geeft een hoge lob. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Fernández bokst de bal weg. Menschaert rent richting de bal. Menschaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - tipo ouw mannen 2:0

14e minuut.
Pfenniger rent richting de bal. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Bogaerts probeert naar een medespeler te passen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - tipo ouw mannen 3:0

30e minuut.
Pfenniger passt de bal met de wreef. Clemente rent richting de bal. Clemente passt de bal met de wreef. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lisek is nu in balbezit. Minak verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente rent richting de bal. Clemente geeft een lange en hoge pass. Pfenniger springt en kopt de bal. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Lee controleert de bal met de borst. Pfenniger rent richting de bal. Qualira begaat een overtreding. Qualira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 37%, tipo ouw mannen 63%.
Jaat Jaat Kiekendraat - tipo ouw mannen 3:0

47e minuut.
Cocks kopt de bal weg. Ploaie is nu in balbezit. Ploaie geeft een hoge lob. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - tipo ouw mannen 4:0

50e minuut.
Ciapulewicz kopt de bal weg. Vujačić rent richting de bal. Vujačić passt de bal in één keer door. Lisek heeft problemen om de bal te vangen. Lisek haalt uit met een fantastische trap. Marasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bintas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintas probeert naar een medespeler te passen. Kozma geeft een hoge lob. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Bogaerts passt de bal met de wreef. Ploaie is nu in balbezit. Turkalp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turkalp krijgt een gele kaart. Ploaie raakt geblesseerd tijdens het duel. Budzyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Budzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts probeert naar een medespeler te passen. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts passt de bal met de wreef. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploaie geeft de bal voor. Menschaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández bokst de bal weg.

74e minuut.
Clemente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vercammen komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ploaie is nu in balbezit. Lokh onderschept slim de pass. Budzyński begaat een overtreding. Budzyński krijgt een gele kaart. Lokh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chong`an met een snel genomen vrije trap. Vujačić kopt de bal weg. Tektaban rent richting de bal. Tektaban geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vujačić is nu in balbezit. Vercammen verovert de bal door een tackle van achteren. Vercammen geeft een hoge lob. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Bintas rent richting de bal. Bintas speelt de bal door. Vercammen met een sublieme pass. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kajsson geeft een lange en hoge pass. Qualira heeft problemen om de bal te vangen. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert rent richting de bal. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - tipo ouw mannen 5:0

89e minuut.
Chong`an verovert de bal door een tackle van achteren. Chong`an passt de bal in één keer door. Lokh is nu in balbezit. Lokh geeft een lange en hoge pass. Lisek heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 53%, tipo ouw mannen 47%.
Jaat Jaat Kiekendraat - tipo ouw mannen 5:0