Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Herstal hogerop vinkt
Normal Tactiek 4 4 2
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 50.8
weak Schieten excellent
average Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Ochucki passt de bal met de wreef. Carrera is nu in balbezit. Carrera passt de bal zonder na te denken. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Michels de bal. Drozdík onderschept slim de pass. Drozdík passt de bal zonder na te denken. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ... De Boeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Carrera passt de bal met de wreef. Drozdík rent richting de bal. Drozdík passt de bal met de wreef. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Floor trapt de bal weg. Saulnesis kopt de bal weg. Jedliński controleert de bal met de borst. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - hogerop vinkt 0:1

9e minuut.
Laureyns is nu in balbezit. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński passt de bal zonder na te denken. Carrera is nu in balbezit. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pszczoła verovert de bal door een tackle van achteren. Pszczoła passt de bal in één keer door. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ... De Boeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ołówek geeft een hoge lob. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki passt de bal in één keer door. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Carrera is nu in balbezit. Carrera speelt de bal door. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - hogerop vinkt 0:2

27e minuut.
Bəndəliyev passt de bal zonder na te denken. Drozdík rent richting de bal. Drozdík passt de bal in één keer door. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ochucki geeft een hoge lob. Daar is Michels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - hogerop vinkt 0:3

37e minuut.
Albrechts rent richting de bal. Jedliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jedliński passt de bal zonder na te denken. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - hogerop vinkt 0:4

38e minuut.
Verbeke is nu in balbezit. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera passt de bal met de wreef. Ochucki rent richting de bal. Ochucki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vasile met een sublieme pass. Daar is Kermans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pszczoła speelt de bal door. Jedliński rent richting de bal. Jedliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - hogerop vinkt 0:5

43e minuut.
Albrechts rent richting de bal. Carrera rent richting de bal. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński draait met de bal, schiet en ... De Boeck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - hogerop vinkt 0:6

44e minuut.
Albrechts rent richting de bal. Jedliński onderschept slim de pass. Jedliński probeert naar een medespeler te passen. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Herstal 76%, hogerop vinkt 24%.
Fc Herstal - hogerop vinkt 0:6

46e minuut.
Michels probeert naar een medespeler te passen. Albrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczoła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pszczoła krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Jedliński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Centanni komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pszczoła kopt de bal weg. Carrera rent richting de bal. Carrera probeert naar een medespeler te passen. Centanni rent richting de bal. Centanni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Drozdík geeft de bal voor. Carrera probeert de bal met de borst te controleren. Carrera passt de bal met de wreef. Centanni is nu in balbezit. Centanni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Drozdík is nu in balbezit. Drozdík geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Michels de bal onder controle te krijgen. Centanni is nu in balbezit. Centanni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Carrera passt de bal in één keer door. Laureyns rent richting de bal. Centanni onderschept slim de pass. Centanni schiet op doel. De Boeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - hogerop vinkt 0:7

66e minuut.
Pszczoła verovert de bal door een tackle van achteren. Pszczoła passt de bal zonder na te denken. Centanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Centanni haalt uit met een fantastische trap. De Boeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - hogerop vinkt 0:8

67e minuut.
De Boeck trapt de bal weg van het doel. Pszczoła kopt de bal weg. André kan de bal niet met de borst controleren. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera schiet op doel. De bal raakt de paal. De Boeck met een sublieme pass. Drozdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdík passt de bal zonder na te denken. Centanni is nu in balbezit. Centanni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Saulnesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczoła is nu in balbezit. Pszczoła met een sublieme pass. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - hogerop vinkt 0:9

75e minuut.
Laureyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Centanni verovert de bal door een tackle van achteren. Centanni passt de bal met de wreef. Carrera heeft problemen om de bal te vangen. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Drozdík met een sublieme pass. Centanni is nu in balbezit. Centanni passt de bal in één keer door. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Drozdík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrera geeft de bal voor. Pszczoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Centanni rent richting de bal. Centanni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Herstal - hogerop vinkt 0:10

83e minuut.
De Boeck speelt de bal door. Drozdík kopt de bal weg. Daar is André, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrera is nu in balbezit. Carrera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Boeck probeert naar een medespeler te passen. Albrechts probeert de bal met de borst te controleren. Pszczoła rent richting de bal. Centanni is nu in balbezit. Centanni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Herstal 88%, hogerop vinkt 12%.
Fc Herstal - hogerop vinkt 0:10