Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hogerop vinkt Fc Herstal
4 4 2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 20.9
excellent Schieten poor
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Laureyns is nu in balbezit. Carrero verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero passt de bal zonder na te denken. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 1:0

5e minuut.
Carrero is nu in balbezit. Carrero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Floor de bal. Jedliński rent richting de bal. Jedliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Van de Meulen heeft problemen om de bal te vangen. Kebak probeert naar een medespeler te passen. Ochucki speelt de bal door. Jedliński rent richting de bal. Jedliński draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Ochucki rent richting de bal. Ochucki passt de bal met de wreef. Pszczoła met een sublieme pass. Carrero rent richting de bal. Carrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 2:0

12e minuut.
Latoń speelt de bal door. Albrechts rent richting de bal. Pszczoła probeert naar een medespeler te passen. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Van de Meulen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebak verovert de bal door een tackle van achteren. Kebak speelt de bal door. Carrero rent richting de bal. Carrero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 3:0

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Boeck trapt de bal weg van het doel. Pszczoła kopt de bal weg. Carrero rent richting de bal. Carrero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Zitouni met een sublieme pass. Carrero rent richting de bal. Carrero speelt de bal door. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Carrero rent richting de bal. Carrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Floor trapt de bal weg van het doel. Verbeke kopt de bal weg. Carrero is nu in balbezit. Carrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 4:0

26e minuut.
Ochucki met de inworp. Jedliński is nu in balbezit. Kermans legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kermans krijgt een gele kaart. Jedliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Pszczoła neemt de penalty, wat een uithaal! De Boeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 5:0

29e minuut.
Pszczoła onderschept slim de pass. Klungelig pakt Carrero de bal. Carrero haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Floor de bal onder controle te krijgen. De Boeck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Latoń neemt de hoekschop. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is André, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrero is nu in balbezit. Carrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 6:0

32e minuut.
Carrero is nu in balbezit. Floor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Jedliński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 7:0

35e minuut.
Zitouni passt de bal met de wreef. Latoń speelt de bal door. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński haalt uit met een fantastische trap. De Boeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 8:0

35e minuut.
Van de Meulen speelt de bal door. Verbeke heeft problemen om de bal te vangen. Jedliński onderschept slim de pass. Jedliński schiet op doel. De Boeck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 9:0

37e minuut.
Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero passt de bal met de wreef. Jedliński rent richting de bal. Pszczoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczoła passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pszczoła rent richting de bal. Pszczoła geeft de bal voor. Carrero is nu in balbezit. Carrero haalt uit met een fantastische trap. De Boeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 10:0

41e minuut.
Pszczoła probeert naar een medespeler te passen. Verbrughe is nu in balbezit. Latoń begaat een overtreding. Latoń krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Latoń passt de bal met de wreef. Jedliński rent richting de bal. Jedliński passt de bal zonder na te denken. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hogerop vinkt 21%, Fc Herstal 79%.
hogerop vinkt - Fc Herstal 11:0

47e minuut.
Verbeke rent richting de bal. Kebak onderschept slim de pass. Kebak geeft een hoge lob. Carrero rent richting de bal. Carrero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carrero rent richting de bal. Carrero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 12:0

49e minuut.
Jedliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jedliński passt de bal zonder na te denken. Carrero rent richting de bal. Carrero schiet op doel. De Boeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 13:0

57e minuut.
Latoń met een sublieme pass. Carrero rent richting de bal. Carrero passt de bal met de wreef. Pszczoła rent richting de bal. Pszczoła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Albrechts geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Latoń met de inworp. Kebak met een sublieme pass. Pszczoła geeft de bal voor. De Boeck bokst de bal weg.

65e minuut.
Jedliński passt de bal in één keer door. Floor is nu in balbezit. Floor geeft een lange en hoge pass. Zitouni geeft een hoge lob. Carrero springt en kopt de bal. De Boeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Albrechts is nu in balbezit. Pszczoła rent richting de bal. Pszczoła passt de bal in één keer door. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pszczoła passt de bal zonder na te denken. Ochucki is nu in balbezit. Ochucki geeft een hoge lob. Carrero controleert de bal met de borst. Carrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 14:0

75e minuut.
Pszczoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczoła met een sublieme pass. Carrero rent richting de bal. Carrero draait met de bal, schiet en ... De Boeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 15:0

76e minuut.
Carrero rent richting de bal. Verbeke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kebak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jedliński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Latoń geeft de bal voor. Klungelig pakt Pszczoła de bal. Pszczoła passt de bal in één keer door. Jedliński rent richting de bal. Carrero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 16:0

84e minuut.
Pszczoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczoła passt de bal zonder na te denken. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński haalt uit met een fantastische trap. De Boeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Fc Herstal 17:0

86e minuut.
Latoń geeft een lange en hoge pass. André kopt de bal weg. Kebak is nu in balbezit. Kebak geeft een lange en hoge pass. Carrero krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hogerop vinkt 13%, Fc Herstal 87%.
hogerop vinkt - Fc Herstal 17:0