Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Waterschei Fc Ndw
4-4-2 Dynamic Tactiek Drievierdrie
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 37.8
formidable Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen good


5e minuut.
Van de Paar passt de bal met de wreef. Francken is nu in balbezit. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen onderschept slim de pass. Troonen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Francken is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Butler is nu in balbezit. Butler geeft een lange en hoge pass. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Fc Ndw 1:0

15e minuut.
Walderhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk onderschept slim de pass. Ślusarczyk geeft een hoge lob. Troonen is nu in balbezit. Troonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler passt de bal zonder na te denken. Troonen rent richting de bal. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Butler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Denayer komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar passt de bal met de wreef. Francken is nu in balbezit. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Yurukov met een sublieme pass. Gaszyński rent richting de bal. Denayer begaat een overtreding. Denayer krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Inworp. Denayer met de inworp. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Fc Ndw 2:0

38e minuut.
Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Troonen raakt geblesseerd tijdens het duel. Denayer met een snel genomen vrije trap. Van de Paar kopt de bal weg. Daar is Yurukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński onderschept slim de pass. Baszczyński passt de bal in één keer door. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Troonen met een sublieme pass. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Paar rent richting de bal. Van de Paar draait met de bal, schiet en ... Kupnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 35%, Fc Ndw 65%.
Thor Waterschei - Fc Ndw 2:0

46e minuut.
Onwuachi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Flausino is nu in balbezit. Troonen verovert de bal door een tackle van achteren. Troonen met een sublieme pass. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Ślusarczyk is nu in balbezit. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel. Kupnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van de Paar neemt de hoekschop. Troonen springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Fc Ndw 3:0

69e minuut.
Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk geeft de bal voor. Denayer is nu in balbezit. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... Kupnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Daar is Ślusarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślusarczyk passt de bal in één keer door. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Flausino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sanduo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bíró met een sublieme pass. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Depinois krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Walderhaug geeft een lange en hoge pass. Sonet heeft problemen om de bal te vangen. Słoniak is nu in balbezit. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Baszczyński schiet op doel. Kadłubowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 42%, Fc Ndw 58%.
Thor Waterschei - Fc Ndw 3:0