Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ndw Thor Waterschei
Drievierdrie Tactiek 4-4-2 Dynamic
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 51.5
redelijk Schieten formidabel
matig Passen redelijk
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Kremer speelt de bal door. Bocão is nu in balbezit. Troonen verovert de bal door een tackle van achteren. Troonen draait met de bal, schiet en ... Kupnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Thor Waterschei 0:1

7e minuut.
Esparza rent richting de bal. Butler rent richting de bal. Butler passt de bal zonder na te denken. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Thor Waterschei 0:2

16e minuut.
Sárközy geeft de bal voor. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orama krijgt een gele kaart. Francken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Francken zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Troonen rent richting de bal. Troonen draait met de bal, schiet en ... Kupnik bokst de bal weg.

18e minuut.
Inworp. Butler met de inworp. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ... Kupnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

20e minuut.
Kadłubowski trapt de bal weg. Orama kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kremer met een snelle inworp. Van de Paar met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Butler probeert de bal met de borst te controleren. Butler passt de bal met de wreef. Troonen rent richting de bal. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk passt de bal in één keer door. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen schiet op doel. Kupnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Thor Waterschei 0:3

26e minuut.
Yurukov passt de bal in één keer door. Butler rent richting de bal. Butler passt de bal met de wreef. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Yurukov is nu in balbezit. Francken verovert de bal door een tackle van achteren. Francken passt de bal in één keer door. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk schiet op doel. Kupnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kupnik trapt de bal weg van het doel. Kremer is nu in balbezit. Kremer passt de bal zonder na te denken. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ndw 74%, Thor Waterschei 26%.
Fc Ndw - Thor Waterschei 0:3

56e minuut.
Troonen rent richting de bal. Troonen speelt de bal door. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel. Kupnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Ślusarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurukov probeert naar een medespeler te passen. Francken is nu in balbezit. Francken schiet op doel. Kupnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Thor Waterschei 0:4

71e minuut.
Esparza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Troonen kopt de bal weg. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ... Kupnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Thor Waterschei 0:5

73e minuut.
Kremer is nu in balbezit. Kremer geeft de bal voor. Francken rent richting de bal. Troonen rent richting de bal. Troonen draait met de bal, schiet en ... Kupnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ndw 65%, Thor Waterschei 35%.
Fc Ndw - Thor Waterschei 0:5