Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hbt aalst Boca Juniors1975
3_5_2_a Tactiek nico
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten very good
weak Passen adequate
average Verdedigen weak


4e minuut.
Pádua geeft een hoge lob. Hana Ichya is nu in balbezit. Hana Ichya speelt de bal door. Fernández rent richting de bal. Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Roels speelt de bal door. Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Buleto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almirón speelt de bal door. Polders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Wuytens geeft de bal voor. Zelenay kopt de bal weg. Daar is Hongenaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verstraete rent richting de bal. Verstraete schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Zelenay de bal. Verstraete rent richting de bal. Verstraete schiet op doel. Lemonds maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuytens geeft de bal voor. Hana Ichya geeft een hoge lob. Fernández rent richting de bal. Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nauwelaerts is nu in balbezit. Hana Ichya verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández rent richting de bal. Fernández schiet op doel. Polders werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Boca Juniors1975 0:1

28e minuut.
Ceelen heeft problemen om de bal te vangen. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean geeft een hoge lob. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández draait met de bal, schiet en ... Polders bokst de bal weg. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Podgorean rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Boca Juniors1975 0:2

37e minuut.
Lionelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lionelli geeft de bal voor. Daar is Nauwelaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Boca Juniors1975 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 59%, Boca Juniors1975 41%.
hbt aalst - Boca Juniors1975 0:3

46e minuut.
Podgorean is nu in balbezit. Hollevoet is nu in balbezit. Podgorean verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández is nu in balbezit. Fernández draait met de bal, schiet en ... Polders kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Fernández met een snelle inworp. Almirón geeft een lange en hoge pass. Buleto rent richting de bal. Buleto haalt uit met een fantastische trap. Polders maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Boca Juniors1975 0:4

59e minuut.
Hana Ichya kopt de bal weg. Nauwelaerts rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández. Fernández krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Nauwelaerts speelt de bal door. Januzaj probeert naar een medespeler te passen. Wuytens met een sublieme pass. Verstraete rent richting de bal. Verstraete geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lemonds trapt de bal weg van het doel. Hana Ichya kopt de bal weg. Nauwelaerts heeft problemen om de bal te vangen. Fernández rent richting de bal. Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Almirón verovert de bal door een tackle van achteren. Almirón passt de bal met de wreef. Podgorean rent richting de bal. Podgorean haalt uit met een fantastische trap. Polders maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Boca Juniors1975 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 58%, Boca Juniors1975 42%.
hbt aalst - Boca Juniors1975 0:5