Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hogerop vinkt tipo ouw mannen
4 4 2 Tactiek matrix
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 48.7
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Vasile rent richting de bal. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkalp schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ochucki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ochucki kan niet meer verder spelen. Čičin-Šain komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Čičin-Šain met een sublieme pass. Carrera speelt de bal door. Drozdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdík geeft een hoge lob. Carrero springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Szulik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bəndəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Tektaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaban haalt uit met een fantastische trap. Szulik probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Carrero kopt de bal weg. Erceg is nu in balbezit. Čičin-Šain verovert de bal door een tackle van achteren. Čičin-Šain geeft de bal voor. Carrera springt en kopt de bal. Ligota bokst de bal weg.

32e minuut.
Pszczoła probeert naar een medespeler te passen. Drozdík rent richting de bal. Drozdík met een sublieme pass. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ligota trapt de bal weg van het doel. Saulnesis kopt de bal weg. Daar is Pszczoła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pszczoła geeft een lange en hoge pass. Čičin-Šain geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pszczoła rent richting de bal. Pszczoła speelt de bal door. Chong`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Turkalp met een sublieme pass. Ołówek heeft problemen om de bal te vangen. Bintas rent richting de bal. Öztoprak rent richting de bal. Öztoprak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - tipo ouw mannen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hogerop vinkt 58%, tipo ouw mannen 42%.
hogerop vinkt - tipo ouw mannen 0:1

47e minuut.
Čičin-Šain probeert naar een medespeler te passen. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Tektaban kopt de bal weg. Ciapulewicz kan de bal niet met de borst controleren. Ciapulewicz met een sublieme pass. Szulik rent richting de bal. Szulik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Netopil rent richting de bal. Netopil met een sublieme pass. Drozdík speelt de bal door. Carrera is nu in balbezit. Carrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Szulik heeft problemen om de bal te vangen. Bəndəliyev is nu in balbezit. Bəndəliyev geeft de bal voor. Čičin-Šain rent richting de bal. Čičin-Šain geeft een lange en hoge pass. Ligota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carrera is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Turkalp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szulik heeft problemen om de bal te vangen. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkalp geeft een hoge lob. Öztoprak krijgt zijn hoofd ertegen. Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Drozdík met een sublieme pass. Daar is Carrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paysosov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saulnesis komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Netopil onderschept slim de pass. Ciapulewicz onderschept slim de pass. Ciapulewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Öztoprak de bal. Öztoprak schiet op doel. Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Saulnesis probeert de bal met de borst te controleren. Tektaban onderschept slim de pass. Tektaban met een sublieme pass. Turkalp geeft een hoge lob. Öztoprak springt en kopt de bal. Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ciapulewicz passt de bal zonder na te denken. Szulik rent richting de bal. Bintas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulik is nu in balbezit. Szulik schiet op doel. Costache bokst de bal weg.

87e minuut.
Erceg kopt de bal weg. Turkalp controleert de bal met de borst. Turkalp passt de bal in één keer door. Öztoprak is nu in balbezit. Öztoprak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hogerop vinkt 50%, tipo ouw mannen 50%.
hogerop vinkt - tipo ouw mannen 0:1