Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tipo ouw mannen hogerop vinkt
442 wim Tactiek 4 4 2
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.5 gemiddelde waardering 53.1
zeer goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Vasile is nu in balbezit. Vasile geeft een hoge lob. Qualira geeft een lange en hoge pass. Lisek is nu in balbezit. Lisek draait met de bal, schiet en ... Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - hogerop vinkt 1:0

20e minuut.
Lisek draait met de bal, schiet en ... Costache speelt de bal door. Ochucki kopt de bal weg. Jedliński heeft problemen om de bal te vangen. Jedliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ochucki probeert naar een medespeler te passen. Barka rent richting de bal. Barka geeft een lange en hoge pass. Vujačić rent richting de bal. Vujačić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki passt de bal zonder na te denken. Jedliński rent richting de bal. Pszczoła is nu in balbezit. Pszczoła draait met de bal, schiet en ... Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tipo ouw mannen - hogerop vinkt 1:1

43e minuut.
Bəndəliyev geeft een hoge lob. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barka. Barka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 36%, hogerop vinkt 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tipo ouw mannen - hogerop vinkt 1:1

52e minuut.
Lokh is nu in balbezit. Barka rent richting de bal. Pszczoła onderschept slim de pass. Pszczoła schiet op doel. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kebak verovert de bal door een tackle van achteren. Kebak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciapulewicz de bal. Jedliński rent richting de bal. Jedliński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Ochucki passt de bal in één keer door. Pszczoła met een sublieme pass. Latoń probeert naar een medespeler te passen. Carrera rent richting de bal. Carrera draait met de bal, schiet en ... Fernández bokst de bal weg.

77e minuut.
Ołówek kopt de bal weg. Barka rent richting de bal. Barka passt de bal met de wreef. Lisek rent richting de bal. Lisek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile geeft de bal voor. Pszczoła rent richting de bal. Pszczoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - hogerop vinkt 1:2

85e minuut.
Ołówek met een sublieme pass. Kebak geeft een hoge lob. Chong`an is nu in balbezit. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 47%, hogerop vinkt 53%.
tipo ouw mannen - hogerop vinkt 1:2