Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaat Jaat Kiekendraat Fc Herstal
pulled pork Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 21.2
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Cocks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocks met een sublieme pass. Turski speelt de bal door. Menschaert rent richting de bal. Menschaert draait met de bal, schiet en ... De Boeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 1:0

4e minuut.
Laureyns speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocks met de inworp. Turski geeft een hoge lob. Menschaert kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Inworp. Cocks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogaerts met een sublieme pass. Menschaert rent richting de bal. Menschaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 2:0

7e minuut.
Laureyns geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogaerts heeft problemen om de bal te vangen. Clemente geeft een hoge lob. De Boeck bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 3:0

9e minuut.
Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert passt de bal met de wreef. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger schiet op doel. De Boeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 4:0

9e minuut.
Daar is Verbeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfenniger onderschept slim de pass. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert rent richting de bal. Menschaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 5:0

11e minuut.
Van de Meulen passt de bal met de wreef. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert passt de bal zonder na te denken. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turski speelt de bal door. Bogaerts speelt de bal door. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pfenniger probeert de bal aan de voet te houden. Turski rent richting de bal. Turski passt de bal in één keer door. Menschaert rent richting de bal. Floor is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 6:0

20e minuut.
Kermans geeft de bal voor. Verbrughe heeft problemen om de bal te vangen. Turski is nu in balbezit. Turski geeft de bal voor. Pfenniger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Clemente geeft een hoge lob. Menschaert rent richting de bal. Menschaert probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De Boeck trapt de bal weg van het doel. Turski geeft de bal voor. Pfenniger kopt de bal weg. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 7:0

27e minuut.
André onderschept slim de pass. Pfenniger rent richting de bal. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 8:0

28e minuut.
Bogaerts probeert naar een medespeler te passen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente geeft de bal voor. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 9:0

29e minuut.
Laureyns controleert de bal met de borst. Turski speelt de bal door. Bogaerts speelt de bal door. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Michels de bal. Bogaerts geeft de bal voor. Floor heeft problemen om de bal te vangen. Menschaert rent richting de bal. Menschaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Boeck met een harde bal richting middenveld. Clemente kopt de bal weg. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Budzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Budzyński passt de bal met de wreef. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 10:0

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Michels de bal onder controle te krijgen. André speelt de bal door. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bogaerts probeert naar een medespeler te passen. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. André is nu in balbezit. Menschaert onderschept slim de pass. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 11:0

43e minuut.
Kozma maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pfenniger is nu in balbezit. André tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pfenniger raakt geblesseerd tijdens het duel. Clemente komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 18%, Fc Herstal 82%.
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 11:0

46e minuut.
Bogaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Bogaerts speelt de bal door. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. De Boeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. De Boeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 12:0

47e minuut.
Van de Meulen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Verbeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menschaert rent richting de bal. Menschaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 13:0

50e minuut.
Albrechts onderschept slim de pass. Budzyński onderschept slim de pass. Budzyński probeert naar een medespeler te passen. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 14:0

53e minuut.
Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts probeert naar een medespeler te passen. Turski rent richting de bal. Turski geeft de bal voor. Menschaert maakt een snoekduik en kopt de bal. De Boeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Clemente speelt de bal door. Floor is nu in balbezit. Floor geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clemente neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Budzyński probeert naar een medespeler te passen. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Clemente de bal. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Turski verovert de bal door een tackle van achteren. Turski probeert naar een medespeler te passen. Clemente rent richting de bal. Clemente geeft de bal voor. Menschaert springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De Boeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 15:0

66e minuut.
Clemente probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger heeft problemen om de bal te vangen. Menschaert rent richting de bal. Menschaert schiet op doel. De Boeck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 16:0

70e minuut.
Floor met een harde bal richting middenveld. Cocks kopt de bal weg. Bogaerts met een sublieme pass. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger schiet op doel. De bal raakt de paal. De Boeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Turski rent richting de bal. Turski geeft een hoge lob. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 17:0

74e minuut.
Laureyns rent richting de bal. Turski verovert de bal door een tackle van achteren. Turski passt de bal zonder na te denken. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert schiet op doel. De Boeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Clemente is nu in balbezit. Clemente geeft een hoge lob. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. De Boeck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 18:0

80e minuut.
Clemente geeft een lange en hoge pass. Floor kopt de bal weg. Turski geeft een lange en hoge pass. Menschaert rent richting de bal. Menschaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Turski met een snelle inworp. Klungelig pakt Bogaerts de bal. Bogaerts geeft een lange en hoge pass. Pfenniger maakt een snoekduik en kopt de bal. De Boeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 19:0

83e minuut.
Turski geeft een hoge lob. Floor kopt de bal weg. André heeft problemen om de bal te vangen. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Turski speelt de bal door. Floor bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert maakt een afschuwelijke overtreding. Floor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

89e minuut.
Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels verovert de bal door een tackle van achteren. Michels speelt de bal door. Budzyński rent richting de bal. Budzyński geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De Boeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Menschaert rent richting de bal. Menschaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 14%, Fc Herstal 86%.
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Herstal 20:0