Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ndw Jaat Jaat Kiekendraat
Drievierdrie Tactiek pulled pork
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.5 gemiddelde waardering 49.1
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Clemente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts geeft de bal voor. Menschaert krijgt zijn hoofd ertegen. Bocão probeert de bal aan de voet te houden. Kupnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts probeert naar een medespeler te passen. Menschaert rent richting de bal. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Kupnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts passt de bal met de wreef. Turski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turski geeft de bal voor. Menschaert krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Budzyński heeft problemen om de bal te vangen. Budzyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Walderhaug de bal. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Turski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turski passt de bal met de wreef. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts draait met de bal, schiet en ... Kupnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Jaat Jaat Kiekendraat 0:1

26e minuut.
Turski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gaszyński de bal onder controle te krijgen. Pfenniger rent richting de bal. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bogaerts rent richting de bal. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński speelt de bal door. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Jaat Jaat Kiekendraat 0:2

32e minuut.
Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente geeft een lange en hoge pass. Menschaert rent richting de bal. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Kupnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Jaat Jaat Kiekendraat 0:3

42e minuut.
Kajsson is nu in balbezit. Kajsson geeft een hoge lob. Walderhaug heeft problemen om de bal te vangen. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts schiet op doel. Kupnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert schiet op doel. Kupnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ndw 77%, Jaat Jaat Kiekendraat 23%.
Fc Ndw - Jaat Jaat Kiekendraat 0:3

52e minuut.
Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Clemente met een sublieme pass. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Turski rent richting de bal. Turski passt de bal met de wreef. Pfenniger rent richting de bal. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap. Kupnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Turski heeft problemen om de bal te vangen. Turski met een sublieme pass. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap. Kupnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Turski met een sublieme pass. Daar is Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert draait met de bal, schiet en ... Kupnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Klungelig pakt Walderhaug de bal. Bogaerts is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yurukov. Bogaerts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Budzyński wilt de vrije trap nemen. Kupnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Turski passt de bal in één keer door. Clemente rent richting de bal. Clemente geeft een lange en hoge pass. Turski is nu in balbezit. Turski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Turski passt de bal met de wreef. Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński geeft een lange en hoge pass. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Bogaerts passt de bal in één keer door. Clemente speelt de bal door. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts passt de bal in één keer door. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Menschaert rent richting de bal. Menschaert draait met de bal, schiet en ... Kupnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Jaat Jaat Kiekendraat 0:4

71e minuut.
Turski geeft een lange en hoge pass. Clemente kopt de bal weg. Bocão heeft problemen om de bal te vangen. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Kupnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Clemente geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... Bocão probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - Jaat Jaat Kiekendraat 0:5

72e minuut.
Turski speelt de bal door. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts passt de bal met de wreef. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Turski rent richting de bal. Turski geeft een lange en hoge pass. Pfenniger kopt de bal weg. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts schiet op doel. Kupnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bogaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Bogaerts met een sublieme pass. Clemente met een sublieme pass. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ndw 82%, Jaat Jaat Kiekendraat 18%.
Fc Ndw - Jaat Jaat Kiekendraat 0:5