Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaat Jaat Kiekendraat Fc Ndw
pulled pork Tactiek Drievierdrie
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 39.4
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Menschaert is nu in balbezit. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts geeft een hoge lob. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Turski rent richting de bal. Turski probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger rent richting de bal. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Ndw 1:0

5e minuut.
Budzyński geeft een lange en hoge pass. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts passt de bal in één keer door. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Ndw 2:0

7e minuut.
Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński geeft een lange en hoge pass. Baszczyński kopt de bal weg. Vati rent richting de bal. Vati draait met de bal, schiet en ... Marasco bokst de bal weg.

12e minuut.
Flausino rent richting de bal. Cocks onderschept slim de pass. Cocks met een sublieme pass. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bogaerts is nu in balbezit. Bíró tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogaerts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clemente zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Menschaert krijgt zijn hoofd ertegen. Kupnik bokst de bal weg.

21e minuut.
Klungelig pakt Yurukov de bal. Bogaerts is nu in balbezit. Pfenniger is nu in balbezit. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Budzyński met een sublieme pass. Clemente is nu in balbezit. Clemente geeft een hoge lob. Menschaert rent richting de bal. Menschaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Ndw 3:0

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Kajsson de bal onder controle te krijgen. Bíró is nu in balbezit. Kajsson maakt een afschuwelijke overtreding. Kajsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 39%, Fc Ndw 61%.
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Ndw 3:0

54e minuut.
Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger rent richting de bal. Menschaert rent richting de bal. Menschaert schiet op doel. Kupnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pfenniger kopt de bal weg. Bocão probeert de bal met de borst te controleren. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Kupnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Ndw 4:0

65e minuut.
Bocão heeft problemen om de bal te vangen. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts passt de bal met de wreef. Clemente is nu in balbezit. Clemente draait met de bal, schiet en ... Kupnik bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Ndw 5:0

74e minuut.
Budzyński passt de bal zonder na te denken. Bogaerts rent richting de bal. Menschaert rent richting de bal. Menschaert draait met de bal, schiet en ... Kupnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Ndw 6:0

76e minuut.
Turski geeft een lange en hoge pass. Bogaerts kopt de bal weg. Menschaert rent richting de bal. Menschaert draait met de bal, schiet en ... Kupnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Ndw 7:0

79e minuut.
Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Kozma probeert naar een medespeler te passen. Turski geeft een hoge lob. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Kupnik bokst de bal weg.

82e minuut.
Budzyński onderschept slim de pass. Budzyński geeft de bal voor. Menschaert kopt de bal weg. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kupnik met een harde bal richting middenveld. Clemente kopt de bal weg. Flausino is nu in balbezit. Menschaert verovert de bal door een tackle van achteren. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Kupnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bogaerts rent richting de bal. Yurukov onderschept slim de pass. Pfenniger verovert de bal door een tackle van achteren. Pfenniger schiet op doel. Kupnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Ndw 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 28%, Fc Ndw 72%.
Jaat Jaat Kiekendraat - Fc Ndw 8:0