Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca Juniors1975 hogerop vinkt
nico Tactiek 4 4 2
38% Balbezit 62%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Hana Ichya is nu in balbezit. Pszczoła onderschept slim de pass. Pszczoła passt de bal zonder na te denken. Daar is Latoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latoń geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zelenay onderschept slim de pass. Zelenay geeft een hoge lob. Podgorean kopt de bal weg. Fernández rent richting de bal. Fernández haalt uit met een fantastische trap. Costache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors1975 - hogerop vinkt 1:0

28e minuut.
Pszczoła probeert naar een medespeler te passen. Sarcos is nu in balbezit. Sarcos geeft een hoge lob. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors1975 67%, hogerop vinkt 33%.
Boca Juniors1975 - hogerop vinkt 1:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Ołówek de bal onder controle te krijgen. Hana Ichya rent richting de bal. Ołówek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hana Ichya wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

50e minuut.
Netopil speelt de bal door. Carrera is nu in balbezit. Koçoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Koçoğlu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

57e minuut.
Saulnesis passt de bal zonder na te denken. Sarcos speelt de bal door. Carrera is nu in balbezit. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zelenay de bal onder controle te krijgen. Lemonds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Podgorean kopt de bal weg. Vasile rent richting de bal. Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Fernández draait met de bal, schiet en ... Costache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Almirón is nu in balbezit. Almirón met een sublieme pass. Buleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Pádua geeft een hoge lob. Fernández kopt de bal weg. Buleto rent richting de bal. Buleto haalt uit met een fantastische trap. Podgorean probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors1975 - hogerop vinkt 2:0

79e minuut.
Daar is Carrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lionelli begaat een overtreding. Carrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarcos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carrera maakt een snoekduik en kopt de bal. Lemonds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Inworp. Sarcos met een snelle inworp. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera geeft een lange en hoge pass. Carrero springt en kopt de bal. Lemonds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Ołówek met een sublieme pass. Latoń rent richting de bal. Latoń met een sublieme pass. Carrero rent richting de bal. Carrero schiet op doel. Lemonds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors1975 57%, hogerop vinkt 43%.
Boca Juniors1975 - hogerop vinkt 2:0