Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hogerop vinkt Boca Juniors1975
4 4 2 Tactiek nico
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 40.3
solid Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen average


9e minuut.
Almirón speelt de bal door. Klungelig pakt Fernández de bal. Zitouni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Hana Ichya passt de bal met de wreef. Buleto rent richting de bal. Buleto probeert naar een medespeler te passen. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Jedliński is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Târşitu ... Strafschop! Jedliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Târşitu met een sublieme pass. Drozdík legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lemonds werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Boca Juniors1975 1:0

36e minuut.
Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń geeft de bal voor. Jedliński rent richting de bal. Jedliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - Boca Juniors1975 2:0

38e minuut.
Čordarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarcos onderschept slim de pass. Sarcos geeft een lange en hoge pass. Jedliński rent richting de bal. Jedliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sarcos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Albers komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya onderschept slim de pass. Hana Ichya speelt de bal door. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean schiet op doel. Costache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hogerop vinkt 46%, Boca Juniors1975 54%.
hogerop vinkt - Boca Juniors1975 2:0

78e minuut.
Drozdík is nu in balbezit. Drozdík passt de bal in één keer door. Ochucki geeft een lange en hoge pass. Carrera is nu in balbezit. Carrera draait met de bal, schiet en ... Lemonds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Koçoğlu speelt de bal door. Almirón is nu in balbezit. Almirón passt de bal zonder na te denken. Buleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hogerop vinkt 36%, Boca Juniors1975 64%.
hogerop vinkt - Boca Juniors1975 2:0