Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tipo ouw mannen hbt aalst
442 Tactiek 3_5_2_a
48% Balbezit 52%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 59.4
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Qualira geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goor met de inworp. Foket geeft een lange en hoge pass. van Hoye maakt een snoekduik en kopt de bal. Ligota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - hbt aalst 0:1

10e minuut.
van Hoye passt de bal met de wreef. Caspers rent richting de bal. Qualira bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers onderschept slim de pass. Caspers haalt uit met een fantastische trap. Ligota bokst de bal weg. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gavelda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van Hoye springt en kopt de bal. Ligota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Neag speelt de bal door. Solito rent richting de bal. Solito speelt de bal door. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. Ligota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ciapulewicz geeft een hoge lob. Lloret rent richting de bal. Lloret geeft een hoge lob. van Hoye rent richting de bal. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Caspers is nu in balbezit. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor probeert naar een medespeler te passen. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye schiet op doel. Ligota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gavelda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van Hoye kopt de bal weg. Caspers rent richting de bal. Caspers schiet op doel. Ligota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Turkalp probeert de bal met de borst te controleren. Solito geeft een hoge lob. Daar is Turkalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solito onderschept slim de pass. Solito geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caspers rent richting de bal. Chong`an probeert naar een medespeler te passen. Caspers is nu in balbezit. Ligota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caspers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - hbt aalst 0:2

26e minuut.
Gavelda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Hoye rent richting de bal. van Hoye geeft een lange en hoge pass. Caspers rent richting de bal. Caspers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - hbt aalst 0:3

27e minuut.
Bintas met een sublieme pass. Inworp. Goor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caspers rent richting de bal. Caspers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Neag kopt de bal weg. Goor probeert naar een medespeler te passen. Caspers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Hoye de bal. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Erceg heeft problemen om de bal te vangen. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye speelt de bal door. Caspers is nu in balbezit. Caspers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Chong`an onderschept slim de pass. Chong`an geeft een hoge lob. Inworp. Goor met een snelle inworp. Foket geeft een hoge lob. Ligota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - hbt aalst 0:4

38e minuut.
Gavelda kopt de bal weg. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye met een sublieme pass. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chong`an onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - hbt aalst 0:5

41e minuut.
Caspers speelt de bal door. Foket rent richting de bal. Foket passt de bal met de wreef. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - hbt aalst 0:6

45e minuut.
Paysosov rent richting de bal. Paysosov geeft de bal voor. Erceg probeert de bal met de borst te controleren. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel. Ligota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chong`an verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - hbt aalst 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 81%, hbt aalst 19%.
tipo ouw mannen - hbt aalst 0:7

50e minuut.
Goor speelt de bal door. Solito met een sublieme pass. van Hoye rent richting de bal. van Hoye draait met de bal, schiet en ... Ligota probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Foket rent richting de bal. Foket passt de bal zonder na te denken. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers haalt uit met een fantastische trap. Chong`an probeert de bal aan de voet te houden. Ligota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Foket probeert naar een medespeler te passen. Caspers probeert de bal met de borst te controleren. Caspers met een sublieme pass. van Hoye rent richting de bal. van Hoye draait met de bal, schiet en ... Ligota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Gavelda is nu in balbezit. Gavelda passt de bal met de wreef. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Paysosov rent richting de bal. Paysosov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goor met de inworp. Foket geeft een hoge lob. Ligota bokst de bal weg. van Hoye heeft problemen om de bal te vangen. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - hbt aalst 0:8

71e minuut.
Póvoas is nu in balbezit. Póvoas geeft de bal voor. Caspers kopt de bal weg. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye draait met de bal, schiet en ... Ligota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Gavelda probeert naar een medespeler te passen. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciapulewicz. Ciapulewicz krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Klungelig pakt Qualira de bal. Caspers rent richting de bal. Caspers passt de bal zonder na te denken. van Hoye rent richting de bal. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goor met de inworp. Neag rent richting de bal. Neag geeft de bal voor. van Hoye springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 76%, hbt aalst 24%.
tipo ouw mannen - hbt aalst 0:8