Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hbt aalst tipo ouw mannen
3_5_2_a Tactiek 442
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 44.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Barka verovert de bal door een tackle van achteren. van Brabander verovert de bal door een tackle van achteren. van Brabander probeert naar een medespeler te passen. Goor is nu in balbezit. Goor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Wysopal rent richting de bal. Wysopal geeft een hoge lob. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers schiet op doel. Balatoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - tipo ouw mannen 1:0

8e minuut.
Caspers rent richting de bal. Caspers passt de bal in één keer door. Goor rent richting de bal. Foket rent richting de bal. Foket draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Barka is nu in balbezit. Goor verovert de bal door een tackle van achteren. Goor passt de bal zonder na te denken. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - tipo ouw mannen 2:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavelda met de inworp. Solito geeft een hoge lob. Caspers maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - tipo ouw mannen 3:0

12e minuut.
Lisek rent richting de bal. Solito geeft een hoge lob. Turkalp is nu in balbezit. Caspers rent richting de bal. Caspers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - tipo ouw mannen 4:0

19e minuut.
Solito is nu in balbezit. Solito passt de bal zonder na te denken. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor haalt uit met een fantastische trap. Balatoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - tipo ouw mannen 5:0

26e minuut.
Foket passt de bal in één keer door. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor passt de bal met de wreef. Caspers is nu in balbezit. Caspers schiet op doel. Balatoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Brabander zal de hoekschop nemen. Caspers met een sublieme pass. Solito heeft problemen om de bal te vangen. Solito speelt de bal door. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - tipo ouw mannen 6:0

29e minuut.
Caspers onderschept slim de pass. Caspers passt de bal zonder na te denken. Qualira is nu in balbezit. Goor onderschept slim de pass. Goor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Zielony probeert naar een medespeler te passen. Bintas is nu in balbezit. Zielony rent richting de bal. Zielony geeft een lange en hoge pass. Öztoprak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Goor probeert naar een medespeler te passen. Caspers is nu in balbezit. Caspers speelt de bal door. van Brabander bereikt de bal nog maar net als eerste. van Brabander geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - tipo ouw mannen 7:0

38e minuut.
Foket met een sublieme pass. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers passt de bal zonder na te denken. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tektaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Foket onderschept slim de pass. Foket passt de bal met de wreef. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lloret met een sublieme pass. Caspers is nu in balbezit. Caspers speelt de bal door. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Póvoas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavelda bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gavelda de bal. Gavelda geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - tipo ouw mannen 8:0

43e minuut.
Goor passt de bal in één keer door. Foket is nu in balbezit. Foket passt de bal in één keer door. Caspers is nu in balbezit. Caspers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Qualira geeft een lange en hoge pass. Inworp. Póvoas met een snelle inworp. Gavelda rent richting de bal. Gavelda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 30%, tipo ouw mannen 70%.
hbt aalst - tipo ouw mannen 8:0

48e minuut.
Caspers is nu in balbezit. Foket rent richting de bal. Qualira onderschept slim de pass. Caspers is nu in balbezit. Caspers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Póvoas onderschept slim de pass. Póvoas geeft een hoge lob. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloret onderschept slim de pass. van Brabander heeft problemen om de bal te vangen. Bintas is nu in balbezit. Bintas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Chong`an geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Neag de bal. Neag probeert naar een medespeler te passen. van Brabander rent richting de bal. van Brabander geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito is nu in balbezit. Goor is nu in balbezit. Solito rent richting de bal. Solito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Foket bereikt de bal nog maar net als eerste. Foket met een sublieme pass. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers haalt uit met een fantastische trap. Turkalp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Solito rent richting de bal. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisek begaat een overtreding. Lisek krijgt een gele kaart. Goor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caspers zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goor maakt een snoekduik en kopt de bal. Balatoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Klungelig pakt Goor de bal. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor verovert de bal door een tackle van achteren. Gavelda is nu in balbezit. Gavelda geeft de bal voor. Balatoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caspers rent richting de bal. Caspers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Tektaban speelt de bal door. Wysopal probeert de bal met de borst te controleren. Bintas is nu in balbezit. Bintas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - tipo ouw mannen 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 31%, tipo ouw mannen 69%.
hbt aalst - tipo ouw mannen 8:1