Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Waterschei Fc Herstal
4-4-2 Dynamic Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
39 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 21.6
solid Schieten poor
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
van Hout speelt de bal door. Daar is Butler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butler passt de bal met de wreef. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Anumnu heeft problemen om de bal te vangen. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk passt de bal zonder na te denken. Danneels is nu in balbezit. Danneels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Fc Herstal 1:0

6e minuut.
Inworp. Spirin met de inworp. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Fc Herstal 2:0

10e minuut.
Verbrughe is nu in balbezit. Spirin onderschept slim de pass. Spirin geeft een hoge lob. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Duffie probeert de bal aan de voet te houden. Van de Meulen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Spirin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Soetaers speelt de bal door. Spirin is nu in balbezit. Laureyns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laureyns krijgt een gele kaart. Spirin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kremer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Danneels rent richting de bal. Danneels schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Fc Herstal 3:0

23e minuut.
van Hout onderschept slim de pass. Anumnu speelt de bal door. Danneels rent richting de bal. Danneels draait met de bal, schiet en ... André probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Danneels onderschept slim de pass. Butler rent richting de bal. Butler speelt de bal door. Danneels bereikt de bal nog maar net als eerste. Danneels draait met de bal, schiet en ... Paal! De Boeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Anumnu onderschept slim de pass. Anumnu passt de bal zonder na te denken. André bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk schiet op doel. De Boeck bokst de bal weg.

35e minuut.
Verbeke controleert de bal met de borst. Albrechts is nu in balbezit. Spirin verovert de bal door een tackle van achteren. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Kremer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Floor de bal. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ... De Boeck bokst de bal weg.

40e minuut.
van Hout verovert de bal door een tackle van achteren. van Hout passt de bal in één keer door. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk schiet op doel. De Boeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Fc Herstal 4:0

42e minuut.
Ślusarczyk passt de bal in één keer door. Albrechts kan de bal niet met de borst controleren. Laureyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk onderschept slim de pass. Ślusarczyk schiet op doel. De Boeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Danneels maakt een snoekduik en kopt de bal. Ślusarczyk springt en kopt de bal. De Boeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Floor geeft de bal voor. Verbrughe heeft problemen om de bal te vangen. van Hout rent richting de bal. van Hout haalt uit met een fantastische trap. De Boeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Floor bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu verovert de bal door een tackle van achteren. Anumnu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Fc Herstal 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 35%, Fc Herstal 65%.
Thor Waterschei - Fc Herstal 5:0

46e minuut.
Verbeke is nu in balbezit. Anumnu is nu in balbezit. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ... De Boeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Fc Herstal 6:0

54e minuut.
Spirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin geeft een lange en hoge pass. Danneels bereikt de bal nog maar net als eerste. Danneels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Fc Herstal 7:0

57e minuut.
Verbrughe bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hout onderschept slim de pass. van Hout met een sublieme pass. Danneels bereikt de bal nog maar net als eerste. Danneels haalt uit met een fantastische trap. De Boeck bokst de bal weg. Daar is Floor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anumnu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Fc Herstal 8:0

63e minuut.
André geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spirin met een snelle inworp. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kremer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kremer passt de bal met de wreef. Verbrughe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Verbeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbeke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
van Hout geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Floor de bal. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ... De Boeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Depinois rent richting de bal. Depinois geeft de bal voor. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ... De Boeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Spirin met een sublieme pass. Klungelig pakt Ślusarczyk de bal. Ślusarczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Danneels de bal. Danneels draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Fc Herstal 9:0

86e minuut.
De Boeck trapt de bal weg van het doel. Butler kopt de bal weg. Klungelig pakt Michels de bal. Danneels is nu in balbezit. Danneels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 22%, Fc Herstal 78%.
Thor Waterschei - Fc Herstal 9:0