Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ndw hogerop vinkt
Drievierdrie Tactiek 4 4 2
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 53.8
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Bíró rent richting de bal. Bíró speelt de bal door. Esparza is nu in balbezit. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Klungelig pakt Jedliński de bal. Yurukov met een sublieme pass. Jedliński rent richting de bal. Jedliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - hogerop vinkt 0:1

5e minuut.
Drozdík speelt de bal door. Netopil is nu in balbezit. Netopil geeft een hoge lob. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - hogerop vinkt 0:2

5e minuut.
Baszczyński is nu in balbezit. Daar is Esparza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pszczoła schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pszczoła moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pszczoła schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Bíró is nu in balbezit. Netopil onderschept slim de pass. Netopil geeft een lange en hoge pass. Carrero is nu in balbezit. Carrero haalt uit met een fantastische trap. Kupnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Yurukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - hogerop vinkt 0:3

13e minuut.
Latoń passt de bal zonder na te denken. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero passt de bal in één keer door. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński draait met de bal, schiet en ... Kupnik bokst de bal weg. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - hogerop vinkt 0:4

19e minuut.
Zitouni speelt de bal door. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń geeft de bal voor. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Bíró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orama probeert naar een medespeler te passen. Esparza rent richting de bal. Baszczyński is nu in balbezit. Baszczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jedliński met een sublieme pass. Latoń is nu in balbezit. Latoń geeft een hoge lob. Jedliński heeft problemen om de bal te vangen. Jedliński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Netopil geeft de bal voor. Latoń heeft problemen om de bal te vangen. Latoń geeft de bal voor. Jedliński kan de bal niet met de borst controleren. Jedliński schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Zitouni verovert de bal door een tackle van achteren. Zitouni passt de bal in één keer door. Yurukov rent richting de bal. Jedliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jedliński draait met de bal, schiet en ... Kupnik bokst de bal weg.

41e minuut.
Orama rent richting de bal. Latoń onderschept slim de pass. Latoń geeft een hoge lob. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ndw 69%, hogerop vinkt 31%.
Fc Ndw - hogerop vinkt 0:4

55e minuut.
Orama speelt de bal door. Latoń rent richting de bal. Latoń passt de bal in één keer door. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero haalt uit met een fantastische trap. Kupnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
Bəndəliyev geeft de bal voor. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walderhaug. Walderhaug krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ołówek verovert de bal door een tackle van achteren. Ołówek geeft een hoge lob. Daar is Yurukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrero is nu in balbezit. Carrero draait met de bal, schiet en ... Kupnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Drozdík rent richting de bal. Drozdík met een sublieme pass. Daar is Jedliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jedliński draait met de bal, schiet en ... Kupnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - hogerop vinkt 0:5

72e minuut.
Walderhaug met een sublieme pass. Latoń probeert naar een medespeler te passen. Jedliński rent richting de bal. Klungelig pakt Jedliński de bal. Jedliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - hogerop vinkt 0:6

75e minuut.
Latoń is nu in balbezit. Latoń met een sublieme pass. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - hogerop vinkt 0:7

81e minuut.
Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bocão. Carrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarcos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrero is nu in balbezit. Carrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ndw - hogerop vinkt 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ndw 63%, hogerop vinkt 37%.
Fc Ndw - hogerop vinkt 0:8