Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Waterschei tipo ouw mannen
4-4-2 Dynamic Tactiek 442
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 46.4
uitmuntend Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk rent richting de bal. Troonen is nu in balbezit. Troonen draait met de bal, schiet en ... Turkalp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sárközy geeft een hoge lob. Ślusarczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Francken de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap. Ligota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - tipo ouw mannen 1:0

8e minuut.
Turkalp probeert naar een medespeler te passen. Francken is nu in balbezit. Francken passt de bal in één keer door. Troonen is nu in balbezit. Troonen draait met de bal, schiet en ... Ligota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - tipo ouw mannen 2:0

10e minuut.
Troonen passt de bal zonder na te denken. Francken is nu in balbezit. Francken passt de bal zonder na te denken. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ... Ligota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tektaban. Troonen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sárközy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ślusarczyk kopt de bal weg. Troonen is nu in balbezit. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Turkalp rent richting de bal. Ślusarczyk onderschept slim de pass. Ślusarczyk passt de bal met de wreef. Troonen rent richting de bal. Troonen schiet op doel. Ligota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - tipo ouw mannen 3:0

24e minuut.
Van de Paar kopt de bal weg. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk passt de bal zonder na te denken. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap. Ligota bokst de bal weg.

24e minuut.
Sárközy kopt de bal weg. Turkalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen verovert de bal door een tackle van achteren. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chong`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Paar geeft een lange en hoge pass. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Van de Paar kopt de bal weg. Daar is Chong`an, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk geeft een hoge lob. Troonen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Troonen is nu in balbezit. Troonen passt de bal in één keer door. Ślusarczyk rent richting de bal. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - tipo ouw mannen 4:0

38e minuut.
van Hout geeft een hoge lob. Zielony is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ślusarczyk. Ślusarczyk krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Zielony rent richting de bal. Depinois is nu in balbezit. Depinois geeft de bal voor. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel. Ligota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Paysosov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - tipo ouw mannen 5:0

42e minuut.
Paysosov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Paar met een snelle inworp. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 30%, tipo ouw mannen 70%.
Thor Waterschei - tipo ouw mannen 5:0

46e minuut.
Duffie komt het veld opgelopen.

48e minuut.
van Hout geeft de bal voor. Ślusarczyk is nu in balbezit. Turkalp verovert de bal door een tackle van achteren. Troonen is nu in balbezit. Troonen schiet op doel. Ligota bokst de bal weg. Ligota speelt de bal door. Van de Paar kopt de bal weg. Ślusarczyk is nu in balbezit. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Öztoprak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szulik is nu in balbezit. van Hout bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztoprak verovert de bal door een tackle van achteren. Öztoprak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onwuachi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sárközy geeft de bal voor. Klungelig pakt Paysosov de bal. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi schiet op doel. Ligota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - tipo ouw mannen 6:0

63e minuut.
Tektaban speelt de bal door. Szulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken verovert de bal door een tackle van achteren. Francken geeft een lange en hoge pass. Daar is Paysosov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - tipo ouw mannen 7:0

68e minuut.
Tektaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen onderschept slim de pass. Troonen met een sublieme pass. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi schiet op doel. Ligota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Francken rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - tipo ouw mannen 8:0

73e minuut.
Sárközy geeft een lange en hoge pass. Francken kopt de bal weg. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Duffie verovert de bal door een tackle van achteren. Duffie geeft de bal voor. Francken is nu in balbezit. Francken geeft een lange en hoge pass. Ligota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Anumnu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sárközy onderschept slim de pass. Sárközy passt de bal zonder na te denken. Van de Paar probeert naar een medespeler te passen. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Ligota bokst de bal weg. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Onwuachi rent richting de bal. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - tipo ouw mannen 9:0

89e minuut.
Turkalp onderschept slim de pass. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkalp schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Turkalp krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 38%, tipo ouw mannen 62%.
Thor Waterschei - tipo ouw mannen 9:0