Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tipo ouw mannen Thor Waterschei
442 Tactiek 4-4-2 Dynamic
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 51.5
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Troonen is nu in balbezit. Francken rent richting de bal. Barka onderschept slim de pass. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ... Ligota bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ligota niet meer kan verder spelen. Balatoni komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Barka probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. van Hout zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hout bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hout probeert naar een medespeler te passen. Troonen rent richting de bal. Troonen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Paysosov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken is nu in balbezit. Francken schiet op doel. Balatoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Thor Waterschei 0:1

14e minuut.
Troonen is nu in balbezit. Onwuachi rent richting de bal. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ... Balatoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Thor Waterschei 0:2

17e minuut.
Troonen rent richting de bal. Troonen passt de bal zonder na te denken. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Thor Waterschei 0:3

25e minuut.
van Hout kopt de bal weg. Daar is Chong`an, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troonen probeert naar een medespeler te passen. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
van Hout met een sublieme pass. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen passt de bal met de wreef. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Thor Waterschei 0:4

31e minuut.
Bintas onderschept slim de pass. Bintas met een sublieme pass. Zielony is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zielony neemt de hoekschop. Kadłubowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Öztoprak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Thor Waterschei 1:4

33e minuut.
Lisek met een snelle inworp. Tektaban geeft een lange en hoge pass. Bintas is nu in balbezit. Bintas haalt uit met een fantastische trap. Kadłubowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Thor Waterschei 2:4

36e minuut.
Van de Paar speelt de bal door. Troonen is nu in balbezit. Troonen passt de bal met de wreef. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 57%, Thor Waterschei 43%.
tipo ouw mannen - Thor Waterschei 2:4

46e minuut.
Duffie komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt van Hout de bal. van Hout passt de bal met de wreef. Daar is Onwuachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Paar met de inworp. Sárközy rent richting de bal. Sárközy geeft een lange en hoge pass. Troonen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Duffie speelt de bal door. Troonen is nu in balbezit. Troonen geeft een lange en hoge pass. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel. Balatoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Qualira met een sublieme pass. Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar passt de bal zonder na te denken. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... Balatoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Van de Paar geeft een hoge lob. Chong`an controleert de bal met de borst. Onwuachi met een sublieme pass. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Troonen is nu in balbezit. Troonen passt de bal met de wreef. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Thor Waterschei 2:5

72e minuut.
Bintas onderschept slim de pass. van Hout onderschept slim de pass. van Hout met een sublieme pass. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Barka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Depinois zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de Paar rent richting de bal. Van de Paar geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anumnu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butler komt het veld opgelopen. Lisek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Erceg de bal. Erceg geeft een hoge lob. Bintas springt en kopt de bal. Kadłubowski bokst de bal weg.

85e minuut.
Van de Paar verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Paar speelt de bal door. Klungelig pakt Troonen de bal. Troonen haalt uit met een fantastische trap. Balatoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tipo ouw mannen - Thor Waterschei 2:6

86e minuut.
Öztoprak passt de bal zonder na te denken. Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hout begaat een overtreding. van Hout krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Öztoprak heeft problemen om de bal te vangen. Duffie is nu in balbezit. Bintas onderschept slim de pass. Bintas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sonet de bal onder controle te krijgen. Kadłubowski bokst de bal weg.

88e minuut.
Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar passt de bal in één keer door. Barka met een sublieme pass. Lisek is nu in balbezit. Lisek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tipo ouw mannen 61%, Thor Waterschei 39%.
tipo ouw mannen - Thor Waterschei 2:6