Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hbt aalst Fc Herstal
3_5_2_a Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 20.2
excellent Schieten weak
excellent Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
van Hoye kopt de bal weg. Tollebeek met een sublieme pass. Póvoas kopt de bal weg. Solito is nu in balbezit. Solito geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caspers is nu in balbezit. Caspers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 1:0

9e minuut.
Solito controleert de bal met de borst. Solito speelt de bal door. van Hoye heeft problemen om de bal te vangen. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. Tollebeek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 2:0

10e minuut.
Goor rent richting de bal. Goor geeft een hoge lob. Caspers is nu in balbezit. Caspers geeft de bal voor. van Hoye krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Laureyns is nu in balbezit. Laureyns geeft een lange en hoge pass. Lloret probeert naar een medespeler te passen. Wysopal geeft een lange en hoge pass. van Hoye maakt een snoekduik en kopt de bal. Tollebeek bokst de bal weg. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt van Hoye de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 3:0

16e minuut.
Solito passt de bal zonder na te denken. Gavelda geeft een lange en hoge pass. van Hoye kopt de bal weg. Caspers rent richting de bal. Caspers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 4:0

18e minuut.
Gavelda heeft problemen om de bal te vangen. Gavelda speelt de bal door. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Hoye is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Hoye rent richting de bal. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 5:0

20e minuut.
Gavelda speelt de bal door. Goor met een sublieme pass. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers geeft een lange en hoge pass. van Hoye krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Hoye rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 6:0

26e minuut.
Caspers is nu in balbezit. Foket rent richting de bal. Foket passt de bal zonder na te denken. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 7:0

28e minuut.
van Hoye kopt de bal weg. Daar is Floor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caspers rent richting de bal. Caspers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 8:0

29e minuut.
Kermans is nu in balbezit. van Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. van Hoye passt de bal in één keer door. Daar is Caspers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caspers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 9:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavelda met een snelle inworp. Solito met een sublieme pass. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers draait met de bal, schiet en ... Tollebeek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tollebeek speelt de bal door. Neag kopt de bal weg. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye schiet op doel. André probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Goor neemt de hoekschop. Caspers is nu in balbezit. Floor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caspers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caspers neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 10:0

36e minuut.
Goor passt de bal in één keer door. Caspers is nu in balbezit. Caspers passt de bal in één keer door. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goor neemt de hoekschop. Caspers rent richting de bal. Caspers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 11:0

40e minuut.
Tollebeek met een harde bal richting middenveld. Goor kopt de bal weg. Albrechts rent richting de bal. Caspers onderschept slim de pass. Caspers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 12:0

42e minuut.
Foket probeert naar een medespeler te passen. Goor heeft problemen om de bal te vangen. Goor speelt de bal door. Caspers rent richting de bal. Caspers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 13:0

43e minuut.
Kermans is nu in balbezit. Kermans passt de bal in één keer door. Albrechts rent richting de bal. Caspers verovert de bal door een tackle van achteren. Caspers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 14:0

44e minuut.
Solito met een sublieme pass. Gavelda rent richting de bal. Gavelda passt de bal zonder na te denken. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 19%, Fc Herstal 81%.
hbt aalst - Fc Herstal 14:0

47e minuut.
Foket is nu in balbezit. Foket passt de bal met de wreef. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye schiet op doel. Tollebeek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 15:0

47e minuut.
Michels passt de bal met de wreef. André heeft problemen om de bal te vangen. Floor rent richting de bal. Caspers verovert de bal door een tackle van achteren. Caspers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Tollebeek speelt de bal door. Solito kopt de bal weg. Daar is Kermans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hoye rent richting de bal. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. Tollebeek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 16:0

51e minuut.
Neag rent richting de bal. Neag probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caspers de bal. Caspers geeft een lange en hoge pass. van Hoye springt en kopt de bal. Tollebeek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Lloret kopt de bal weg. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers geeft een lange en hoge pass. Daar is van Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 17:0

55e minuut.
Póvoas passt de bal met de wreef. Solito geeft een lange en hoge pass. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye draait met de bal, schiet en ... Tollebeek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 18:0

56e minuut.
Gavelda met een snelle inworp. Solito rent richting de bal. Solito geeft een hoge lob. Caspers is nu in balbezit. Caspers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 19:0

59e minuut.
van Hoye kopt de bal weg. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Floor. Caspers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Caspers neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Solito probeert naar een medespeler te passen. André heeft problemen om de bal te vangen. Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert André de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 20:0

64e minuut.
Albrechts rent richting de bal. Caspers onderschept slim de pass. Caspers speelt de bal door. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. Tollebeek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 21:0

68e minuut.
Foket kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Caspers de bal onder controle te krijgen. van Hoye rent richting de bal. Foket rent richting de bal. Foket haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gavelda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavelda geeft een lange en hoge pass. Foket maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Floor geeft een hoge lob. Inworp. Goor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caspers geeft een lange en hoge pass. van Hoye rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 22:0

73e minuut.
van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye passt de bal in één keer door. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foket is nu in balbezit. Foket schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caspers is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goor neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Solito rent richting de bal. Solito passt de bal met de wreef. Caspers rent richting de bal. Caspers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 23:0

78e minuut.
Tollebeek probeert naar een medespeler te passen. Póvoas kopt de bal weg. van Hoye rent richting de bal. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert André de bal onder controle te krijgen. Tollebeek bokst de bal weg.

79e minuut.
van Hoye probeert naar een medespeler te passen. Caspers heeft problemen om de bal te vangen. Foket is nu in balbezit. Foket schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caspers de bal onder controle te krijgen. Tollebeek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goor zal de hoekschop nemen. van Hoye krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - Fc Herstal 24:0

87e minuut.
Goor passt de bal zonder na te denken. Neag speelt de bal door. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers is nu in balbezit. Caspers haalt uit met een fantastische trap. Tollebeek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 13%, Fc Herstal 87%.
hbt aalst - Fc Herstal 24:0