Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Del Grande FC Ridders
SDG Tactiek 541
42% Balbezit 58%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 55.8
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Inworp. Kukiełka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Libert probeert naar een medespeler te passen. Kairamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kairamo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Szczerbaniuk met een sublieme pass. Trussmann is nu in balbezit. Fina onderschept slim de pass. Fina haalt uit met een fantastische trap. Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - FC Ridders 0:1

27e minuut.
Libert kopt de bal weg. Trussmann heeft problemen om de bal te vangen. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina schiet op doel. Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - FC Ridders 0:2

31e minuut.
Magowski rent richting de bal. Kairamo onderschept slim de pass. Kairamo geeft de bal voor. Fina maakt een snoekduik en kopt de bal. Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - FC Ridders 0:3

34e minuut.
Fina kopt de bal weg. Kairamo controleert de bal met de borst. Magowski speelt de bal door. Daar is Soares Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares Filho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Del Grande 47%, FC Ridders 53%.
Steaua Del Grande - FC Ridders 0:3

51e minuut.
Dierick passt de bal zonder na te denken. Libert bereikt de bal nog maar net als eerste. Libert geeft een lange en hoge pass. Szczerbaniuk geeft een lange en hoge pass. Fina maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Marcola rent richting de bal. Marcola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Poloczek de bal. Van der Putten rent richting de bal. Van der Putten schiet op doel. Borbás bokst de bal weg.

59e minuut.
Telvi verovert de bal door een tackle van achteren. Telvi met een sublieme pass. Soares Filho is nu in balbezit. Soares Filho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - FC Ridders 1:3

68e minuut.
Telvi passt de bal in één keer door. Soares Filho rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soares Filho neemt de hoekschop. Hüseynoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Borbás bokst de bal weg. Van der Putten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Putten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - FC Ridders 2:3

80e minuut.
Telvi kopt de bal weg. Hüseynoğlu rent richting de bal. Daar is Hüseynoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynoğlu schiet op doel. Borbás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua Del Grande - FC Ridders 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Del Grande 46%, FC Ridders 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua Del Grande - FC Ridders 3:3