Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOZERS SV Heusden-Voort
Normal Tactiek Monte Titano
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 49.4
very good Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Maqomayev is nu in balbezit. Maqomayev geeft een lange en hoge pass. Nõelaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny verovert de bal door een tackle van achteren. Luźny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Lenstra is nu in balbezit. Eerdekens geeft een hoge lob. Deffke kopt de bal weg. Kieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Luźny is nu in balbezit. Luźny met een sublieme pass. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke schiet op doel. Bobos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - SV Heusden-Voort 0:1

29e minuut.
Maqomayev rent richting de bal. Maqomayev passt de bal in één keer door. Deffke is nu in balbezit. Deffke haalt uit met een fantastische trap. Bobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - SV Heusden-Voort 0:2

32e minuut.
Weber onderschept slim de pass. Weber geeft een hoge lob. Klatter met een sublieme pass. Kieszek is nu in balbezit. Kieszek geeft een lange en hoge pass. Minszyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pieczyński rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kieszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal raakt de paal. Pieczyński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - SV Heusden-Voort 1:2

37e minuut.
Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny is nu in balbezit. Luźny passt de bal in één keer door. Deffke is nu in balbezit. Deffke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - SV Heusden-Voort 1:3

43e minuut.
Lima Solá passt de bal met de wreef. Lerga is nu in balbezit. Lerga geeft een hoge lob. Pieczyński rent richting de bal. Pieczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 36%, SV Heusden-Voort 64%.
LOZERS - SV Heusden-Voort 1:3

55e minuut.
Eerdekens geeft een hoge lob. Lima Solá kopt de bal weg. Weber geeft een lange en hoge pass. Kieszek is nu in balbezit. Kieszek geeft een lange en hoge pass. Minszyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pieczyński de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - SV Heusden-Voort 2:3

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell speelt de bal door. Nasolu rent richting de bal. Nasolu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Brackenier probeert naar een medespeler te passen. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny passt de bal met de wreef. Deffke is nu in balbezit. Deffke haalt uit met een fantastische trap. Bobos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell met een sublieme pass. Capral kan de bal niet met de borst controleren. Luźny is nu in balbezit. Luźny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Blaukopp is nu in balbezit. Blaukopp geeft de bal voor. Klungelig pakt Nõelaja de bal. Deffke is nu in balbezit. Deffke schiet op doel. Bobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deffke rent richting de bal. Deffke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luźny komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 48%, SV Heusden-Voort 52%.
LOZERS - SV Heusden-Voort 2:3