Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chanelteam FC Ridders
442 Tactiek 541
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 54.1
very good Schieten very good
solid Passen solid
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Epulef rent richting de bal. Lantz verovert de bal door een tackle van achteren. Lantz probeert naar een medespeler te passen. Mikuš rent richting de bal. Mikuš draait met de bal, schiet en ... Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Collin kopt de bal weg. Lantz rent richting de bal. Lantz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - FC Ridders 1:0

6e minuut.
Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka met een sublieme pass. Partini bereikt de bal nog maar net als eerste. De Fraey verovert de bal door een tackle van achteren. De Fraey schiet op doel. Mocanu bokst de bal weg. Poplašen is nu in balbezit. Poplašen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Márkus speelt de bal door. Kukiełka is nu in balbezit. Vasar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasar krijgt een gele kaart. Mikuš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gomez komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Băcanu kopt de bal weg. Epulef kan de bal niet met de borst controleren. Gomez rent richting de bal. Gomez schiet op doel. Borbás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - FC Ridders 2:0

12e minuut.
Daar is Poplašen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Fraey rent richting de bal. Szczerbaniuk speelt de bal door. Poplašen is nu in balbezit. Poplašen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Partini rent richting de bal. Partini speelt de bal door. Lantz is nu in balbezit. Klungelig pakt Lantz de bal. Lantz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Băcanu kopt de bal weg. Bechara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lantz speelt de bal door. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez draait met de bal, schiet en ... Borbás bokst de bal weg.

44e minuut.
Partini passt de bal zonder na te denken. Băcanu rent richting de bal. Băcanu passt de bal met de wreef. Gomez is nu in balbezit. Gomez schiet op doel. Borbás bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 57%, FC Ridders 43%.
chanelteam - FC Ridders 2:0

51e minuut.
Gomez geeft een lange en hoge pass. Daar is Collin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz haalt uit met een fantastische trap. Borbás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - FC Ridders 3:0

59e minuut.
Morillas is nu in balbezit. Lantz is nu in balbezit. Epulef legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Epulef krijgt een gele kaart. Lantz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gomez neemt zijn aanloop. Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Partini passt de bal in één keer door. Coca met een sublieme pass. Collin rent richting de bal. Lantz verovert de bal door een tackle van achteren. Lantz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borbás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Szczerbaniuk passt de bal met de wreef. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Partini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Partini krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Vasar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Michalikowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 53%, FC Ridders 47%.
chanelteam - FC Ridders 3:0