Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Heusden-Voort FC Ridders
Monte Titano Tactiek 541
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 53.3
adequate Schieten formidable
solid Passen solid
solid Verdedigen good


1e minuut.
Wattez rent richting de bal. Wattez passt de bal met de wreef. de Feller probeert naar een medespeler te passen. Poplašen probeert de bal met de borst te controleren. Poplašen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bechara rent richting de bal. Bechara geeft een lange en hoge pass. Daar is Weber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poplašen is nu in balbezit. Poplašen draait met de bal, schiet en ... Minszyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Luźny passt de bal in één keer door. Maqomayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqomayev passt de bal in één keer door. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De Fraey met een sublieme pass. Daar is Libert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libert probeert naar een medespeler te passen. Bechara rent richting de bal. Bechara geeft een hoge lob. Minszyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 58%, FC Ridders 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Heusden-Voort - FC Ridders 0:0

49e minuut.
Illegems kopt de bal weg. Wattez heeft problemen om de bal te vangen. Eerdekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina verovert de bal door een tackle van achteren. Fina geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Szczerbaniuk geeft de bal voor. Illegems heeft problemen om de bal te vangen. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen draait met de bal, schiet en ... Minszyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - FC Ridders 0:1

61e minuut.
Weber onderschept slim de pass. Libert geeft een hoge lob. Fina controleert de bal met de borst. Fina geeft een hoge lob. Poplašen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - FC Ridders 0:2

69e minuut.
Dierick geeft een lange en hoge pass. Wattez heeft problemen om de bal te vangen. Eerdekens probeert naar een medespeler te passen. De Fraey is nu in balbezit. De Fraey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Maqomayev is nu in balbezit. Bechara begaat een overtreding. Maqomayev raakt geblesseerd tijdens het duel. Illegems zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maqomayev kopt de bal weg. De Fraey kan de bal niet met de borst controleren. Illegems geeft een lange en hoge pass. Borbás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Fina passt de bal zonder na te denken. Szczerbaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk passt de bal zonder na te denken. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dierick passt de bal in één keer door. Libert rent richting de bal. Luźny begaat een overtreding. Luźny krijgt een gele kaart. Libert raakt geblesseerd tijdens het duel. Collin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poplašen maakt een snoekduik en kopt de bal. Minszyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Poplašen rent richting de bal. Slabbinck verovert de bal door een tackle van achteren. Slabbinck geeft de bal voor. Luźny is nu in balbezit. Luźny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 54%, FC Ridders 46%.
SV Heusden-Voort - FC Ridders 0:2