Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Heusden-Voort Rokade Bowl Area
Monte Titano Tactiek 451 cent-aanval
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 51
goed Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Maqomayev is nu in balbezit. Maqomayev met een sublieme pass. Deffke rent richting de bal. Deffke haalt uit met een fantastische trap. Geroldinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Rokade Bowl Area 1:0

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Claesen de bal onder controle te krijgen. Krajcer kopt de bal weg. Daar is Illegems, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abat rent richting de bal. Abat schiet op doel. Minszyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Abat haalt uit met een fantastische trap. de Feller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peszko zal de hoekschop nemen. Abat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Heusden-Voort - Rokade Bowl Area 1:1

22e minuut.
Peszko passt de bal in één keer door. de Feller is nu in balbezit. Abat onderschept slim de pass. Abat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Rokade Bowl Area 1:2

32e minuut.
Pisani probeert naar een medespeler te passen. Peszko speelt de bal door. Abat rent richting de bal. Abat haalt uit met een fantastische trap. Minszyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Rokade Bowl Area 1:3

35e minuut.
Calvo passt de bal zonder na te denken. Peszko heeft problemen om de bal te vangen. Illegems begaat een overtreding. Illegems krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Maqomayev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deffke de bal. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke onderschept slim de pass. Deffke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deffke rent richting de bal. Deffke schiet op doel. Geroldinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Rokade Bowl Area 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 60%, Rokade Bowl Area 40%.
SV Heusden-Voort - Rokade Bowl Area 2:3

54e minuut.
Illegems met een sublieme pass. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calvo. Calvo krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Illegems passt de bal zonder na te denken. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny passt de bal zonder na te denken. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pisani is nu in balbezit. Pisani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Froger de bal. Froger geeft een lange en hoge pass. Abat maakt een snoekduik en kopt de bal. Minszyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Bajron rent richting de bal. Bajron passt de bal met de wreef. Pisani is nu in balbezit. Pisani geeft een lange en hoge pass. Abat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bajron speelt de bal door. Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Illegems krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Peszko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jańczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Claesen onderschept slim de pass. Claesen passt de bal in één keer door. Abat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Krajcer probeert naar een medespeler te passen. Pisani heeft problemen om de bal te vangen. Pisani passt de bal zonder na te denken. Abat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bajron raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gustavinho komt het veld opgelopen.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luźny komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 60%, Rokade Bowl Area 40%.
SV Heusden-Voort - Rokade Bowl Area 2:3