Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nassar598069 Fortuna IF
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.9 gemiddelde waardering 46.6
poor Schieten solid
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Mommit probeert de bal met de borst te controleren. Sikora rent richting de bal. Mommit begaat een overtreding. Mommit krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Sikora passt de bal in één keer door. Bouwens met een sublieme pass. Komsa rent richting de bal. Komsa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:1

11e minuut.
Bouwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouwens geeft een lange en hoge pass. Lundgren kan de bal niet met de borst controleren. Komsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Komsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:2

14e minuut.
Lundgren is nu in balbezit. Jurczyga onderschept slim de pass. Barkley geeft een hoge lob. Sikora rent richting de bal. Sikora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:3

17e minuut.
Barkley rent richting de bal. Barkley passt de bal in één keer door. Komsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Komsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jeppesen passt de bal in één keer door. Barkley is nu in balbezit. Barkley passt de bal zonder na te denken. Komsa is nu in balbezit. Komsa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fischer rent richting de bal. Fischer passt de bal in één keer door. Komsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Komsa draait met de bal, schiet en ... Aslaksen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:4

27e minuut.
Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley passt de bal in één keer door. Jeppesen heeft problemen om de bal te vangen. Komsa verovert de bal door een tackle van achteren. Komsa probeert naar een medespeler te passen. Aslaksen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sikora rent richting de bal. Sikora schiet op doel. Sandberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:5

31e minuut.
Dumitriu geeft een hoge lob. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley passt de bal in één keer door. Komsa is nu in balbezit. Komsa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lundgren geeft de bal voor. Mølbach probeert de bal aan de voet te houden. Anacleto Campanella speelt de bal door. Sikora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bouwens rent richting de bal. Bouwens geeft de bal voor. Komsa rent richting de bal. Komsa schiet op doel. Aslaksen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:6

43e minuut.
Plougstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Plougstrup speelt de bal door. Anacleto Campanella probeert naar een medespeler te passen. Sikora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:7

45e minuut.
Komsa probeert naar een medespeler te passen. Peigneur is nu in balbezit. Anacleto Campanella geeft een hoge lob. Sikora is nu in balbezit. Sikora geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nassar598069 81%, Fortuna IF 19%.
Nassar598069 - Fortuna IF 0:7

47e minuut.
Barkley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Komsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lundgren rent richting de bal. Komsa onderschept slim de pass. Komsa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Komsa rent richting de bal. Komsa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sandberg de bal. Sikora is nu in balbezit. Sikora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Komsa is nu in balbezit. Komsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:8

53e minuut.
Anacleto Campanella verovert de bal door een tackle van achteren. Anacleto Campanella passt de bal zonder na te denken. Sikora speelt de bal door. Komsa is nu in balbezit. Komsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:9

54e minuut.
Moses met een sublieme pass. Daar is Mølbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komsa verovert de bal door een tackle van achteren. Komsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Barkley de bal. Barkley geeft een hoge lob. Daar is Sandberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Komsa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Anacleto Campanella passt de bal met de wreef. Daar is Komsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komsa geeft een hoge lob. Sikora rent richting de bal. Sikora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:10

64e minuut.
Peigneur verovert de bal door een tackle van achteren. Bouwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouwens geeft een lange en hoge pass. Komsa heeft problemen om de bal te vangen. Komsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:11

70e minuut.
Mommit rent richting de bal. Bouwens verovert de bal door een tackle van achteren. Bouwens geeft een lange en hoge pass. Komsa is nu in balbezit. Komsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:12

72e minuut.
Barkley geeft de bal voor. Jeppesen geeft een lange en hoge pass. Barkley kopt de bal weg. Komsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Komsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Peigneur passt de bal in één keer door. Bouwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouwens geeft een lange en hoge pass. Daar is Komsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:13

75e minuut.
Klungelig pakt Jeppesen de bal. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren passt de bal met de wreef. Komsa is nu in balbezit. Komsa draait met de bal, schiet en ... Aslaksen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Komsa passt de bal met de wreef. Barkley is nu in balbezit. Barkley passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sikora de bal. Sikora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:14

81e minuut.
Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouwens verovert de bal door een tackle van achteren. Bouwens geeft een hoge lob. Komsa rent richting de bal. Komsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:15

89e minuut.
Jurczyga rent richting de bal. Mølbach is nu in balbezit. Jurczyga verovert de bal door een tackle van achteren. Jurczyga geeft een lange en hoge pass. Sikora krijgt zijn hoofd ertegen. Aslaksen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Fortuna IF 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nassar598069 79%, Fortuna IF 21%.
Nassar598069 - Fortuna IF 0:16