Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nassar598069 Spiders United
Normal Tactiek spider77
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
14.4 gemiddelde waardering 36.3
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho speelt de bal door. Lydolf is nu in balbezit. Lydolf schiet op doel. Aslaksen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Daar is Jeppesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandberg geeft een hoge lob. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Marrentinho de bal. Marrentinho geeft de bal voor. Aslaksen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Klungelig pakt Terkelsen de bal. Lydolf rent richting de bal. Lydolf geeft een lange en hoge pass. Oszlánczi is nu in balbezit. Oszlánczi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daron passt de bal met de wreef. Utasi rent richting de bal. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mølbach is nu in balbezit. Mølbach schiet op doel. Bandelewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Marrentinho rent richting de bal. Marrentinho geeft de bal voor. Klungelig pakt Sandberg de bal. Oszlánczi is nu in balbezit. Oszlánczi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Spiders United 0:1

24e minuut.
Moses rent richting de bal. Einarsen is nu in balbezit. Mommit rent richting de bal. Einarsen onderschept slim de pass. Einarsen draait met de bal, schiet en ... Aslaksen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Mommit is nu in balbezit. Agăfiţei onderschept slim de pass. Agăfiţei geeft een lange en hoge pass. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Agăfiţei met de inworp. Oszlánczi geeft een lange en hoge pass. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen draait met de bal, schiet en ... Aslaksen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Agăfiţei passt de bal zonder na te denken. Valencia rent richting de bal. Valencia met een sublieme pass. Einarsen rent richting de bal. Einarsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Valencia onderschept slim de pass. Valencia met een sublieme pass. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jeppesen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nassar598069 61%, Spiders United 39%.
Nassar598069 - Spiders United 0:1

46e minuut.
Jeppesen heeft problemen om de bal te vangen. Lydolf rent richting de bal. Lydolf draait met de bal, schiet en ... Aslaksen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Sandberg de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

46e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Agăfiţei geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Einarsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho geeft een lange en hoge pass. Sandberg kan de bal niet met de borst controleren. Oszlánczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszlánczi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Valencia geeft een hoge lob. Oszlánczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszlánczi passt de bal met de wreef. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Mommit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einarsen is nu in balbezit. Einarsen passt de bal met de wreef. Oszlánczi rent richting de bal. Oszlánczi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Marrentinho onderschept slim de pass. Marrentinho geeft een lange en hoge pass. Einarsen probeert naar een medespeler te passen. Oszlánczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszlánczi haalt uit met een fantastische trap. Aslaksen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oszlánczi is nu in balbezit. Oszlánczi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aslaksen met een harde bal richting middenveld. Valencia met een sublieme pass. Einarsen heeft problemen om de bal te vangen. Einarsen draait met de bal, schiet en ... Aslaksen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nassar598069 - Spiders United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nassar598069 65%, Spiders United 35%.
Nassar598069 - Spiders United 0:2