Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pølse FC fc alt ting
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Kold bereikt de bal nog maar net als eerste. Kold geeft de bal voor. Ibenfeldt kopt de bal weg. Boje bereikt de bal nog maar net als eerste. Boje haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Johnsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Boje verovert de bal door een tackle van achteren. Boje draait met de bal, schiet en ... Brix probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pølse FC - fc alt ting 1:0

14e minuut.
Inworp. Davidsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drachmann speelt de bal door. Falterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Falterin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pølse FC - fc alt ting 1:1

20e minuut.
Ibenfeldt kopt de bal weg. Kjeldssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Boje onderschept slim de pass. Boje draait met de bal, schiet en ... Bødker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pølse FC - fc alt ting 2:1

24e minuut.
Falterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Therkelsen onderschept slim de pass. Therkelsen geeft een hoge lob. Boje rent richting de bal. Boje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Thøgersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grundtvig kan de bal niet met de borst controleren. Grundtvig met een sublieme pass. Nyholm rent richting de bal. Nyholm geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Krieger rent richting de bal. Krieger met een sublieme pass. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Boje rent richting de bal. Boje draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nyholm is nu in balbezit. Nyholm speelt de bal door. Ibenfeldt is nu in balbezit. Boje rent richting de bal. Boje schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Therkelsen met een sublieme pass. Therkelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Therkelsen met een sublieme pass. Boje rent richting de bal. Boje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pølse FC - fc alt ting 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pølse FC 46%, fc alt ting 54%.
pølse FC - fc alt ting 3:1

56e minuut.
Bødker met een harde bal richting middenveld. Nyholm rent richting de bal. Nyholm speelt de bal door. Boje rent richting de bal. Boje draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nyholm verovert de bal door een tackle van achteren. Nyholm passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kjeldssen de bal. Boje rent richting de bal. Boje haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pølse FC - fc alt ting 4:1

67e minuut.
Kjeldssen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torn komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Therkelsen rent richting de bal. Drachmann verovert de bal door een tackle van achteren. Drachmann speelt de bal door. Foldkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldkjær schiet op doel. Traberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Johnsen verovert de bal door een tackle van achteren. Falterin is nu in balbezit. Falterin geeft een lange en hoge pass. Boje is nu in balbezit. Boje schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bødker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pølse FC 33%, fc alt ting 67%.
pølse FC - fc alt ting 4:1